![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. chce by $page = "galeria.php?dir=folder";
Jak mam to zapisac w linku? próbuje tak: index.php?page="galeria.php?dir=folder" ale nie chodzi... można zrobić taka kombinację? O co mi chodzi? Hmm mam plik index.php gdzie znajduje się zmienna $page. I jak sobie daje index.php?page=superos.php to ładnie mi się ładuje strona superos.php do szablonu który mam w pliku index.php. jak wpisze galeria.php?dir=galeria to otwiera mi się okno ale bez szablonu. Więc jak dorzucić to do zmiennej $page która istnieje w stronie index? Ten post edytował piwib 9.05.2006, 21:34:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Jaworze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak za pomocą php wpakować zawartośc strony galeria.php?dir=foty ?
Próbowałem include ale ta fukncja nie dodaje mi wartości $dir=foty. Nie dziwie sie gdyż include szuka po nazwach plikow... Hmm jest jakas inna możliwość? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
szczerze powiedziawszy zglupialem
![]() chcesz do pliku includowanego galeria.php przekazac parametr dir? a o & slyszal? : index.php?page=galeria.php&dir=folder ps: i prosze poprawic tytul o znacznik zgodnie z zasadami forum przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Oj mam juz inny problem
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(piwib @ 2006-05-09 20:39:22) Oj mam juz inny problem ![]() Można prosić trochę jaśniej? ![]() -------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(piwib @ 2006-05-09 22:39:22) Oj mam juz inny problem ![]() Na przykład: fsocketopen" title="Zobacz w manualu php" target="_manual + fputs" title="Zobacz w manualu php" target="_manual Cytat Można prosić trochę jaśniej? smile.gif Chyba żartujesz? Wyraźnie napisał, by spojrzeć na jego drugi post. P.S. Podpowiem, że fputs" title="Zobacz w manualu php" target="_manual, wysyłasz rządanie GET. Ten post edytował LBO 9.05.2006, 23:20:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:26 |