|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wszystkich bywalców forum.
Mam problem chcialem napisac skrypy który wysle mi na meila takie dane Kod Imię * Nazwisko* Firma* Telefon 1* Telefon 2 Adres e-mail* Termin od … do…* Lista sprzętu* no i tu jest problem bo: nie potrafie zrobic tak żeby pola oznaczone gwiazdka były wymagane tzn musi tu być cos wprowadzone.. Bardzo proszę o pomoc wzamian oferuje umieszczenie w WIDOCZNYM miejscu na stronie oraz formularzu informacji o autorze takiego skryptu. Nie znam sie na php i dlatego prosze was fachowcy o pomoc i zrozumienie. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%)
|
moze takie cos cie nakieruje
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%)
|
Można też zrobić 'wstępną walidację' w JS:
P.S. Dosyć dziwny temat w poruwnaniu do posta (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%)
|
TomaSS - masz racje - dlatego autor tematu dostarczy mi via PW poprawny tytul watku wraz z linkiem do tematu - wtedy otworze.
-Zamkniete- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 18:01 |