![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ja jakos lepij widze dzis ? jak edytuje sie topic to pojawia sie scroller z informacja o edycji ?
-troche to denerwujace jdla kogos kto ma szybkie lacza, mnie tylko miga na caly monitor fioletowe tlo z malym kwadracikiem posrodku ![]() czy sa jeszcze jakies zmiany ![]() // jesli temat juz byl poruszany to sorry ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lol to jest zupełnie bezsensu! Czemu dziękować za Edycję postu?! Przecież to zapycha server i jest wyłącznie skutkiem bezmyślnego postowania
i nieczytania swoich wypowiedzi ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troszkę za dużo nazmieniałem przy zabezpieczaniu forum.
Już poprawione. Przenoszę na opinie i zamykam. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:19 |