![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zrobilem prosty rollover, wykorzystujac jakis gotowy przyklad. Sprawa wyglada tak, że w FF wszystko wygląda ladnie tylko IE z uporem maniaka nie widzi w tym divie linku, choc caly div jest ujety w <a></a>. No i nie dziala hover. Ja juz nie mam pomyslu co to moze byc. Ten post edytował MalyKazio 25.11.2007, 10:32:23 -------------------- "Jak Cię widzą tak Cię piszą, chyba żeś jest wielką fiszą"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IE nie obsłuży hover dla divów. Możesz użyć zdarzeń onmouseover lub skorzystać porad z tego artykułu: whatever:hover
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak napisal revyag skorzystaj z mouseover:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Div to element blokowy.
A to element liniowy. Nie można wsadzac bloków w liniowe, więc nie dziw się, jeśli nowszy FF / Opera / Konqueror / Safari nie wyświetlą Ci linku. Zamiast tego wsadź <a href="" style="display: block;">link</a> w diva. Będziesz miał link na całej jego szerokości. Ten post edytował Zajec 8.05.2006, 15:26:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie, zamieniłem divy na a i działa super
![]() -------------------- "Jak Cię widzą tak Cię piszą, chyba żeś jest wielką fiszą"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 20:41 |