![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ten problem był już opisywany, ale ja mam go trochę w innej postaci: Phpmyadmin Z Mysqlem za pomocą konsoli mogę łączyć się bez problemu i wszystko robić. Niestety z poziomu PhpMyAdmin nic nie można zrobić ponieważ wyskakuje komunikat: MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) HASŁO roota jest ustawione na 'pass'. Serwer jest postawiony na windozie. -------------------- W razie problemów zapoznaj się z treścią manuala dołączonego do internetu bądź skonsultuj się z programistą lub jego asystentem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustaw wiec to haslo w konfiguracji phpmyadmina
plik config.inc.php linijka Kod $cfg['Servers'][$i]['password'] = ''; // MySQL password (only needed
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wtedy dostaję komunikat:
Cytat("Brak dostępu") Błąd
MySQL zwrócił komunikat: #1251 - Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client Ten post edytował gari 11.07.2006, 13:23:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:20 |