![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pytanie jest proste - czy ktos bylby zainteresowany poczytaniem czegos po polsku nt eZ Components ![]() ![]() Jesli by sie takie znalazly postaram sie cos zrobic w tym kierunku - nie bedzie to nic wielkiego narazie - prosty opis co to jest i tlumaczenie tego jak sie uzywa danej wyciagnete z samych plikow - ot na poczatek ![]() Ktos bylby zainteresowany poczytaniem czegos takiego :?: PS. Piszen a Hydeparku bo nie mam pojecia gdzie to umiesc -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym poczytał.
![]() -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
bez obrazy nie mam pojecia co to.. ale zawsze czegos nowego chetnie sie naucze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam problemów z angielskim, ale lenistwo bierze górę. Jakby było w ojczystym to pewnie bym się tym zainteresował
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja z angolem jestem na bakier i czasami niektóre części dokumentacji są dla mnie nie zrozumiałe, również chętnie poczytam.
-------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze Null ze masz nadmiar checi i czasu - trzeba to wykorzystac
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmuszony :?:
![]() ![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chętnie poczytam, bo tak naprawdę jeszcze nie miałem styczności,
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moją opinię już znasz.
Jak najbardziej na tak. Bo wiadomo - więcej osób to przeczyta (nawet tych co umieją ang. ale poprostu im się nie chce itp.) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobnie jak ja. Umiem angielski, ale czesto brakuje mi checi na tłumaczenie technicznych elementow opisu itp.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@NuLL a gdzie bedzie to mozna przeczytac? Znowu u Ciebie? ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nie opieprze bo nie mam za co
![]() Bedzie gdzie postanowie - i nie bedzie to php.pl - zreszta wiecie czemu. Przed publikacja napisze na blogu co i jak i dlaczemu nie bedzie to php.pl - niech kazdy to wie. Wystarczy jak bedzie na ez.no - nie mam zamiaru ogladac swojego artykulu przez miesiac albo dluzej na stronie glownego "wortalu". -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to ... czekam na pierwszą publikacje.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:44 |