![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt odpowiadający za wyświetlanie plików tekstowych w tabeli. Na KRASNALU działa wszystko bezproblemowo, jednak po załadowaniu na serwer... zero reakcji. :/ Co z tym zrobić. Próbowałem wstawić na początku extract($_GET); i extract($_POST); jednak nic to nie dało.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mało Nam powiedziałeś. Kilka pytań:
1. Czy jesteś pewien, że twój serwer na necie obsługuje php? 2. Czy w żródle widzisz swój kod php (Jeżeli tak, a odpowiez na pierwsze pyt. jest twierdząca to zmień znaczniki <? ?> na <?php ?>)? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wiem co jest nie tak, ale nie wiem jak to naprawić ;p
Na końcu aderesu (generowanego przez skrypt) pojawia się znacznik / Może ktoś znajdzie ten błąd: Kod <? $katalog='teksty/teksty'; $otwieranie = opendir($katalog); if(isset($_GET['way'])){ $way=$_GET['way']; $plik=fopen($way,"r"); $nazwa=fread($plik,filesize($way)); $nazwa=str_replace("\n","<BR>",$nazwa); echo " ".$nazwa; closedir($otwieranie); fclose($plik); } ?> P.S. Nie jestem na 100% pewien że akurat w tym skrypcie jest błąd, ale nie widze też innej możliwości ;p |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a po co to opendir ? jak nie używasz readdir ?...
nie lepiej poprostu
-------------------- Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało, kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje.
Czasami myślę, iż Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje zdolności. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:19 |