![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zawsze się zastanawiałem jak zainstalowac wyszuki warkę google we własnym serwisie takie jak np. ma to forum? albo np. mozilla.org
google które przegląda w pierwszej kolejności serwis a dopiero później resztę świata. gdzie takie coś mogę znaleźć? tylko nie mówcie żebym poszedł googlować, bo jedyne co znalazłem to kod API Google i skrypt, którego nie potrafię zainstalować moze jakieś rady ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cenna wiadomość,
już zaczynam sprawdzać czy działa. bo narazie nan No input specifed. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował macza 6.05.2006, 15:57:01 -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
@macza
tez wpadlbym na to gdyby mi nie chodziło o to aby zatrzymać userów na własnej witrynie. a ten kod przenosi mnie na www.google.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taka samam wyszukiwarka jak na tym forum -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
a nie taka? a ja się właśnie pytałem o taką wyszukiwarkę google. @Macza jeżeli tak się jak mówisz, powiedz mi jak ja trzeba zainstalować? bo po wrzuceniu tego do pliku np. google.inc i wyczytaniu ze strony nie zwraca nic co miało by jakąś wartość z witryny na której umieszczono wyszukiwarkę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:12 |