![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z porcjowaniem miniatur w galerii. Probowalem na rozne sposoby, ale nie moglem sobie poradzic... Oto kod mojej galerii i chialbym aby na jednej stronie bylo wygenerowanych np. 20 miniatur:
Bardzo prosze o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 2 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
No jesli ma to być wyswietlane tylko x zdjec z tablicy w ktorej znajduja sie wszystkie to chyba podaruj sobie foreach . Ja bym na twoim miejscu w urlu przekazywal liczbe wskazujaca od ktorego elementu tablicy $files ma zaczac wyswietlanie obrazkow czyli np.
P.S. Sciezka do katalogu przekazywana GET-em? ![]() Ten post edytował ^bmb 3.05.2006, 19:37:20 -------------------- Cogito Ergo Sum
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm a moglbys mi powiedziec co gdzie mam wstawic? bo kompletnie nie wiem o co chodzi
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 2 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ile jakis bykow nie ma to to powinno wyswietlic 20 pierwszych . Pozniej tylko generujesz linki do tej samej strony ale z parametrem ?start=20 40 itd w zaleznosci ile masz wszystkich obrazkow -------------------- Cogito Ergo Sum
|
|
|
![]()
|
|
Wielgachne dzieki
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 06:19 |