![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%)
|
ludzie a wiecie co to jest JSON? bo az glowa boli jak to czytam. urzadzenie moze samo rozpoznac czy dane sa kierowane do niego. przeciez w obiekcie JSON'a mozna zapisac target i urzadzenie samo rozpozna czy ma cos robic czy nie... wrr.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
BEKA z ludzi wstawiających zdjęcia egzaminu zawodowego na fejsa. Nawet bez zamazania PESELU. (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) A później komornik do nich zapuka, bo nie spłacają kredytu o którym nie wiedzieli (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat BEKA z ludzi wstawiających zdjęcia egzaminu zawodowego na fejsa. To już jest śmieszne nawet... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
!*! Może i te dane nie wystarczą, ale IMO to brak elementarnej wrażliwości na takie rzeczy. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Poza tym przy poziomie, który reprezentuje ten egzamin to jest lekko komiczne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%)
|
@emp: co to za program ? Mój enty system który ma mnie uczynić bogatym, ale cieżko jest stać się bogatym przepuszczajac wszystko na narkotyki, alkochol i dupeczki. Robie systemy informatyczne dla instytucji finansowych od ponad 10 lat. To tak wstępem. System ten ma w jak najlepszym stopniu rozwiązywać ich problemy. Głównie w systemie jest możliwość tworzenia zaawansowanych formularzy i wykorzystywaniu ich w diagramach bpmn. Korzystam z silnika bpmn activiti. Możesz sobie zrobić jaki chcesz element ( to coś ) dokument, element struktury wykorzystywać go bez procesów biznesowych w powiązaniu z procesami biznesowymi. Jednym z najwazniejszych elementow systemu jest też moduł wydruków. Tutaj korzystam jodreports freemarckup. Możesz dodawać dowolna ilośc szblonów do jakiego chcesz elementu systemu. Tworzyć zmienne, pola formularzy mapowane na zmienne pokazywane przed rozpoczeciem generowania wydruku ktore sa powiazane z szablonem. Takie tam brednie. (IMG:http://oi57.tinypic.com/20pv7r9.jpg) Nie robie go od ponad miesiąca, albo dłużej. Wogóle nic nie robie poza wiadomymi rzeczami. Jak skończyłem w zeszłym tygodniu czytać ksiązke.. tworzenie-modeli-biznesowych to tak juz nic nie czytam. Książke polecam każdemu kto chce założyc lub ma już swój biznes. Dobry towar. Nie rysuje już, nie robie grafiki do gry kolegi nie rzezbie w blenderze. Nie ucze sie handlu a zaczalem ( nie wiem po co tak po prostu bo mi bije ). Tragedia. (IMG:http://oi61.tinypic.com/kb7ol5.jpg) Jak narazie moje najwieksze graficzne osiagniecie po przerobieniu 2 ksiazek do inscape i jednej do rysowania. Już miałem zostać grafikiem tak sie wszyscy zachwycali, ale z 2 miechy już nic nie robilem w temacie. Zaczyna do mnie powoli docierać że alkochol to zło, narkotyki to zło, sex to złoooooo. Że przez to wszystko popadam w marazm, olewam prace nad sobą nad swoim charakterem.... Dobra żartowałem mam to gdzies najwazniejsze sa dupeczki alkochol i narkotyki. Ten post edytował emp 1.09.2014, 14:30:54 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%)
|
Nieźle się prezentuje.
Jeśli faktycznie spełnia stawiane funkcje.... to pozazdrościć i życzę powodzenia, sprzedawaj i się reklamuj;) PS. w jakiej technologii pisałeś? Ten post edytował tzm 1.09.2014, 14:07:15 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%)
|
Nieźle się prezentuje. Wiem bardzo o to dbam. Wiem bo robie testy na użytkownikach. Zależy mi na dobrym pierwszym wrażeniu. Wiesz AIDA uwaga , zainteresowanie. Jeśli faktycznie spełnia stawiane funkcje.... to pozazdrościć i życzę powodzenia, sprzedawaj i się reklamuj;) Wiesz z tymi funkcjami to jest tak że... soft jest tak zrobiony by jak najszybciej, jak najmniejszym kosztem je realizowac a nie że on je realizuje teraz. Wszystko probuje ogarnąc konfiguratorami. Takie mam doswiadczenia. Organizacje za szybko sie zmieniaja w dzisiejszych czasach by im dostarczac oprogramowanie szyte na miare. Trzeba im oprogramowania ktore samo sie szyje, ktore sobie moga sami szyć. PS. w jakiej technologii pisałeś? PHP, Java, Activiti, Jodreports, postgres, mój frejmłork, moja bilioteka gui. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%)
|
ale cieżko jest stać się bogatym przepuszczajac wszystko na narkotyki, alkochol i dupeczki. (...) Dobra żartowałem mam to gdzies najwazniejsze sa dupeczki alkochol i narkotyki. emp wrócił (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Sex, alkochol - jej (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Pedro co chcesz od seksu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jest poprawnie.
Co do alkocholu to chyba go za dużo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Pedro co chcesz od seksu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jest poprawnie. 9 razy. Ja nie uważam, że płeć to zło. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a gender ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A weź człowieka nie wku*wiaj z wieczora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gender, płeć społeczna - ja sobie wymyślę, że jestem jednorożcem i co? |
|
|
|
|
|
|
|
jednorożec w paski ? trochę dziwnie to wygląda ale skoro chcesz ...
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pyton_000 wiesz ze sa lepsze gry?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam gram w Diablo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam tak od małego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No i trochę ostatnio w PoE
|
|
|
|
|
|
|
|
Diablo spoko ponoc, ostatnio zajawe maja w robocie na to a ja sie przelamac jakos nie umiem... w zyciu chyba tylko w ogame i unreala gralem.
Przynajmniej czasu nie trace |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja tam gram w Diablo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mam tak od małego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No i trochę ostatnio w PoE ok, podaj battle.tag ^^ Albo odezwij się Forti#2790 to coś pogramy. @tzm diablo to H'n'S, zupełnie co innego niż mmo a tym bardziej unreal. Kilka godzin ganiasz moby i robisz prawie "to samo". Trzeba to lubić aby spędzić przy tym więcej niż 20 godzin. |
|
|
|
|
|
|
|
A w Torchlight II ktoś gra? Albo w Grim Dawn (wczesny dostęp, od dzisiejszego update jest multi)?
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 06:06 |