![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ |
mstraczkowski, cytat prawdę Ci powie!
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Chłopaki (i panie), za dużo piszecie. Wiecie jak ciężko się czyta takie 4 strony ciągle? Gdy jeszcze raz zobaczę tyle stron to chyba sobie odpuszczę sobie lekturę o empty().
A jeszcze napisze o tym kalendarzu. Nospor, myślisz, że dzieci już nie widziały takich rzeczy? To inne czasy. ;p @edit: A administratorce można dać Coli. [NoForAdmins] A tam dolejemy po cichutku wódki. [NoForAdmins] Kolega raz tak chlał, że później popijał wódkę wódką bo nie wiedział, że dolewali mu do coli wódki właśnie. Ten post edytował Evinek 4.11.2013, 18:31:50 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Kolega raz tak chlał, że później popijał wódkę wódką bo nie wiedział, że dolewali mu do coli wódki właśnie. Jeszcze jak piłem, to zaliczyłem wstydliwą dla mnie - z perspektywy czasu - imprezę integracyjną na studiach. Parę klubów, ponad 500 zł wydanych na chlanie (swoich miałem 50 zł - nie ma to jak się dobrze ustawić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), jakieś tam przygody. W pewnym momencie, popijałem wódę whisky, bo wódy nie lubię. Pamiętam z tej imprezy... nic. To co wiem to relacje ludzi z roku, mojej ówczesnej przyjaciółki (a aktualnie "obecnej") i seks taśmy z toalety, krążącego po uczelni. Od tamtego momentu alkoholu nie dotknąłem (za wyjątkiem 100 gramów piwa na Sylwestra w zeszłym roku). |
|
|
|
|
|
|
Jesteście za mało spostrzegawczy jeżeli mowa o moim %% wyznaniu.
@Evinek Za fikołki dziękuję. Ale whiskey bez coli chętnie ;-). |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Napisałaś, że nie "pijesz".
Tak mój kolega też mówi. Ciągle gada, że przyrzekał Bogu, że nie będzie pił alkoholu. Problem, że on nie wierzy w Boga i po skończeniu 18 lat nadal nie chce, a szampana pije, że tak powiem od małego. Ja piłem jedynie wódkę trzy razy i tylko to mi smakuje. Wchodzi, popitka i koniec. A takie piwsko to fuj. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Abstynenci. Abstynenci wszędzie (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Urzekła mnie Wasz historia o empty. Smok, napisz o tym doktorat ;) gorący temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%)
|
Dobrze, dobre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%)
|
http://phoboslab.org/ztype/ mega wciągająca gra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%)
|
pierwsze co pomyślałem gdy zobaczyłem tytuł "hmm R-type przez przeglądarkę?" dopiero po chwili zorientowałem się że to "z" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dobra koniec z piciem ;P |
|
|
|
|
|
|
http://phoboslab.org/ztype/ mega wciągająca gra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A idź Ty z tym! Nie mam czasu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
Jeszcze jak piłem, to zaliczyłem wstydliwą dla mnie - z perspektywy czasu - imprezę integracyjną na studiach. Parę klubów, ponad 500 zł wydanych na chlanie (swoich miałem 50 zł - nie ma to jak się dobrze ustawić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), jakieś tam przygody. W pewnym momencie, popijałem wódę whisky, bo wódy nie lubię. Pamiętam z tej imprezy... nic. To co wiem to relacje ludzi z roku, mojej ówczesnej przyjaciółki (a aktualnie "obecnej") i seks taśmy z toalety, krążącego po uczelni. Od tamtego momentu alkoholu nie dotknąłem (za wyjątkiem 100 gramów piwa na Sylwestra w zeszłym roku). Czyli najebałęś się, owinąłeś wokół kibla, zarzygałeś komuś toaletę po czym koleżanka cię ogarnęła i wrzuciła do łóżka, a rano ci opowiadali co to się tam nie działo? I tak nie ukradliście Lamy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://wolf3d.atw.hu/ Prawdziwa gra! Ten post edytował buliq 5.11.2013, 09:37:53 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Czyli najebałęś się, owinąłeś wokół kibla, zarzygałeś komuś toaletę po czym koleżanka cię ogarnęła i wrzuciła do łóżka, a rano ci opowiadali co to się tam nie działo? I tak nie ukradliście Lamy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heh, z dwojga złego, to jednak wolałbym to (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eee, a co ma jakaś lama do tego? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
pytanko,
calkiem niedawno kupilem laptopa na pokladzie mial ofc w8 - nie mialem duzego wyboru, ale w sumie po update mi sie spodobal bardziej i chcialbym go zostawic, problem - o ile to jest problem - w tym ze kupilem sobie dysk ssd, w8 mam na OEM, czyli da sie jakos zrobic zebym mial na ssd mial tego samego "oryginalnego" windowsa 8? |
|
|
|
|
|
|
|
Eee nie, nic nikt wtedy nie ukradł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na pewno żadnej lamy, kozy ani owcy nie było. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
pytanko, calkiem niedawno kupilem laptopa na pokladzie mial ofc w8 - nie mialem duzego wyboru, ale w sumie po update mi sie spodobal bardziej i chcialbym go zostawic, problem - o ile to jest problem - w tym ze kupilem sobie dysk ssd, w8 mam na OEM, czyli da sie jakos zrobic zebym mial na ssd mial tego samego "oryginalnego" windowsa 8? Z tego co się orientuję to OEM przypisany jest do płyty głównej sprzętu. Tak więc jesli masz płytkę z recovery to spokojnie możesz zainstalować winde na nowym dysku. Jeśli masz recovery na starym dysku to taką płytkę trzeba wypalić. Ten post edytował kosmos 5.11.2013, 13:01:29 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
no ja zadnej plytki nie dostalem, jedynie to na oryginalnym dysku w lapie jest cos w stylu partycji recovery, a mozna to odpalic podczas bootowania albo w klawiszem z boku lapa:P
ale jesli dobrze mowisz to powinienem byc w stanie - jak sie juz jakos do tej partycji i plikow dobiore - zrobic z tych plikow boota na usb czy na dvd i powinnien pojsc instalator? |
|
|
|
|
|
|
|
Eee nie, nic nikt wtedy nie ukradł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na pewno żadnej lamy, kozy ani owcy nie było. Byłeś pijany i nic nie pamiętasz, skąd wiesz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Może nagrali to tylko nie chcą Ci pokazać ... z jakiegoś powodu ... Ciekawe że wspominasz kozę i owcę ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował buliq 5.11.2013, 13:10:45 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 17.06.2026 - 08:08 |