![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%)
|
Hehe, jakimś cudem google wrzuciło mi forum an 2 pozycję pod frazą "Najfajniejsze gry". Jest to temat zamknięty typu "Wypisujcie tutaj najfajniejsze gry!". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pobawiłem się i temat ten przekierowuje na reklamy googlowskie i powiem szczerze, że kliki są. ;] http://forum.fnin.eu/showthread.php?t=1082 |
|
|
|
|
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 074 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 |
no to macie nową googlową szukajke, bo hwao powiedział że była cały czas, tylko schowana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 50 Dołączył: 28.10.2006 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%)
|
Hehe, jakimś cudem google wrzuciło mi forum an 2 pozycję pod frazą "Najfajniejsze gry". Jest to temat zamknięty typu "Wypisujcie tutaj najfajniejsze gry!". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pobawiłem się i temat ten przekierowuje na reklamy googlowskie i powiem szczerze, że kliki są. ;] http://forum.fnin.eu/showthread.php?t=1082 Tylko teraz uważaj, żeby stronka nie spadła. Nie trudno o to, bo nie ma już tej treści, która wskoczyła do czołówki wyników. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%)
|
Skopiowałem treść, wygląd i oprawa html się tylko zmieniła w sumie. Ale jak spadnie to spadnie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nie zależy mi. Wczoraj 8 kliknięć było, traktowałem to poprostu jako dodatek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Już jutro będę miał tylko 10%(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif)
Ten post edytował thomson89 21.03.2010, 11:41:54 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
albo 30% jak coś dziś chlapniesz (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Dlatego dziś nie będę pił, a regulamin znam już na pamięć. Zdobyłem nawet jedno pomógł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%)
|
chu chu chu cały dzień rysowałem dziś lay ...nagle zawiesił się komp a po restarcie w pliku w którym sobie zapisywałem nie ma nic poza czarną stroną i czerwonymi kreskami u góry............. (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif)
Czemu nikt mi nie powiedział zęby zapisywać dwa razy? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Powinieneś mieć nawyk wciskania CTRL+S co jakiś czas.
Po jakimś czasie palce same reagują. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%)
|
Ale erix ja mam taki nawyk.....jak mi sie zawiesił komp w czasie pracy na PS to w duchu cieszyłem się ze niedawno zapisywałem...po restarcie otwieram pliku a tuuuu...czarne tło tylko (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif)
A jeszcze jaka nadzieja mnie przepełniła gdy w PS w otwieraniu w podglądzie zobaczyłem ten lay --> tuu a po otwarciu nadal nic --> tuu <once again> Ten post edytował Lion_87 28.03.2010, 08:09:19 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
U mnie w liceum facet od informatyki nas żeby trzeba zapisywać prace od razu na starcie. Któregoś dnia był jakiś sprawdzian koleś wyszedł na zaplecze i wyłączył prąd 3/4 klasy dostało 1. No ale teraz całe życie pamiętam crtl+s. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
Lion_87 - też tak miałem raz, od tego czasu staram się, aby co jakiś większy etap zapisywać projekt jako kolejny plik, w ten sposób nie tracisz wszystkiego tylko część (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
skowron-line - dobry patent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. |
ctrl+s tak weszło mi mi w krew, że czasem pisząc w przeglądarce, wciskam tę kombinację, co powoduje pojawienie się okienka z zapisem strony na dysk. Strasznie denerwujące to bywa.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
ctrl+s tak weszło mi mi w krew, że czasem pisząc w przeglądarce, wciskam tę kombinację, co powoduje pojawienie się okienka z zapisem strony na dysk. Strasznie denerwujące to bywa. Dokładnie, tak mi się przypomina że TinyMCE ma wbudowaną funkcjonalność, w której po naciśnięciu kombinacji ctrl + s, formularz zostaje wysłany, mile zaskakuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
ctrl+s tak weszło mi mi w krew, że czasem pisząc w przeglądarce, wciskam tę kombinację, co powoduje pojawienie się okienka z zapisem strony na dysk. Strasznie denerwujące to bywa. Też tak mam. I to strasznie wnerwia. Chcę przełączyć program, czy zminimalizować, czy odejść od kompa a tu: gdzie chcesz zapisać plik? Kiedyś też się bawiłem w PS coś tam robiłem. Wyłączył się komp i płakałem że nie zapisałem. Po tygodniu okazało się że jednak zapisałem, choć tego zupełnie nie pamiętam. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ |
Ale erix ja mam taki nawyk.....jak mi sie zawiesił komp w czasie pracy na PS to w duchu cieszyłem się ze niedawno zapisywałem...po restarcie otwieram pliku a tuuuu...czarne tło tylko (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) Próbowałeś może naprawiać plik? Zazwyczaj robią się niestety JPG z odzyskanego projektu i z warstw nici, ale lepszy rydz niż nic. A jeszcze jaka nadzieja mnie przepełniła gdy w PS w otwieraniu w podglądzie zobaczyłem ten lay --> tuu a po otwarciu nadal nic --> tuu <once again> |
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
wy jakieś dziwne ctrl + s ja wciskam :wq (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a i ostatnio pisałem jakieś sprawozdanie na uczelnie i patrze a tam wszędzie zamiast kropek na końcu zdania średniki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
Daiquiri nic nie dało już sie zrobić.
Wczorajszy dzień cały malowałem od nowa zapisując w 3 plikach(tak na wszelki wypadek) (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Łączę się z twoim cierpieniem... (IMG:style_emoticons/default/sadsmiley02.gif)
Jak byłem jeszcze mały, zrobiłem tacie szablon na allegro. Kliknąłem dalej i mnie wylogowało (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ |
Daiquiri nic nie dało już sie zrobić. Dziwne, w PSie siedzę już ładnych kilka lat i nigdy mnie coś takiego nie spotkało... strach się bać, zazwyczaj mam kopie, ale warstwy tak szybką się mnożą czasami, że nie sposób robić kopii zapasowych za każdym razem (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Łączę się w bólu. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 17.06.2026 - 05:02 |