![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
@erix - Bo źle robisz się tłumacząc, tylko winny się tłumaczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Po prostu pijesz bo nie lubisz, ktoś inny pije bo ma taką ochotę i już (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Znowu wyjdzie jakaś głupia dyskusja jak o halołin ostatnio, tylko dlatego że erix nie pije (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A tak z ciekawości, wiem że sam rozpoczynam dyskusje ale mnie to ciekawi strasznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W sylwestra też nic ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%)
|
Swoją drogą IRC phpowy nie dziala czy mi sie wydaje...
Connection to irc://irc.php.pl/ (irc://irc.php.pl/) timed out. [Help] Reconnecting in 2 minutes. [Cancel] |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%)
|
przeczytaj: Temat: problem z dostaniem si na kana irc phppl
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Ja tam jestem szczery, więc nie martwię się tym co mógłbym po pijaku gadać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miałem już zresztą takie sytuacje, gdy na urwanym filmie dzwoniłem do kogoś. Kiedyś tak zrobiłem dzwoniąc do dziewczyny. Zarzeka się, że byłem bardzo miły i wiele mówiłem o miłości wobec niej. Ja tego, że dzwoniłem wcale nie pamiętam, ale dziewczyna ma świadków w postaci moich znajomych, że już "na amen" leżałem i ledwo telefon mogłem utrzymać w ręku. Ot... Byłem tylko ciut bardziej wylewny niż zazwyczaj i plątał mi się język, ale na kablu wisiałem z nią ponoć ponad kwadrans.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja ostatnio (rok/dwa) coraz więcej imprez spędzam bez alkoholu. Czasem tylko kupię sobie jakieś rzadkie piwko dla smaku.
Przede wszystkim wesela sobie upatrzyłem, że spędzam bezalkoholowo. Nie jestem hipokrytą i nie powiem, że w przeszłości (licealnej przede wszystkim) nie zdarzało się ... Ale uważam teraz, że wolę pojechać samochodem. Wrócić autem. Mam komfort dobrej zabawy, dobrego samopoczucia i pełnej kontroli. Ten post edytował mike 29.12.2009, 18:14:17 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
@thek nie wiem czy to powód do dumy, upijanie się i gadanie ludziom głupoty. No i
Cytat ale na kablu wisiałem z nią ponoć ponad kwadrans. to szczyt rozpusty. @mike starzejesz się. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat @erix - Bo źle robisz się tłumacząc, tylko winny się tłumaczy A jestem czemuś winny? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cytat A tak z ciekawości, wiem że sam rozpoczynam dyskusje ale mnie to ciekawi strasznie W sylwestra też nic ? Pozwól, że zacytuję: Cytat Ale uważam teraz, że wolę pojechać samochodem. Wrócić autem. Mam komfort dobrej zabawy, dobrego samopoczucia i pełnej kontroli.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Przede wszystkim wesela sobie upatrzyłem, że spędzam bezalkoholowo. A to jest dobre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A ile się można dowiedzieć różnych ciekawych historii... Ja wesela różnie, zwykle nie są pod nosem, trzeba dojechać, wrócić (chyba, że sala z wynajętym hotelem dla gości). Trzeba ustalać zawczasu kto kierowca. Od jakiegoś czasu wyjścia do klubów, dyskotek praktykuję na trzeźwo. Dużo się kręci buractwa, cwaniactwa. 2 m-ce na siłce i już wielkie kozaki. Ochrona jeszcze nie jest wystarczająco sprawna, żeby czuć się bezpiecznie. Zatem w przypadku składania zeznań wolę być trzeźwy, wtedy chociaż mogą je przyjąć, no i łatwiej wyprowadzić sprawę, że to pijany ciebie zaczepił, a nie odwrotnie. A jestem czemuś winny? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ty? Nie. Wytłumaczyłeś, że to Ci nie odpowiada: Nie podobało mi się. Czemu miałbyś być winny tego, że coś Ci się nie podoba? "Jeden woli ciepłą wódkę inny spocone blondynki" Jeszcze inny pewnie obydwie opcje, a ktoś czwarty żadnej. Kwestia gustu. Co prawda istnieje problem z takimi gustami w Polsce. Są dziedziny (religia, picie, piłka nożna, małyszomania etc) w których możesz mieć własny gust, byleby był taki sam jak większości. Na szczęście jest coraz więcej ludzi, którzy potrafią zauważyć różnorodność innych. Jak to mawiali: "Tolerancja to takie nieprzyjemne uczucie, że ktoś inny też może mieć rację" Ten post edytował vokiel 29.12.2009, 20:23:57 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Może syn się urodzi i kupię sobie (wróć! jemu) kolejkę Przypomniał mi się dowcip: -Czym się różnią kobiece piersi od kolejki do zabawy? -(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? -Niczym, obie są dla dzieci, a bawią się tatusiowie |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Z gadaniem po pijaku żaden powód do dumy. Wspomniałem, że się zdarzało i tyle. Od jakoś jednak ponad roku tylko raz się mocniej wypiło. Na imprezie integracyjnej w pracy, bo nikt nie wylewał za kołnierz. Ale poza tym to raczej góra kilka piwek (Dębowe, Żywiec, Tyskie, choć preferuję raczej strongi), co akurat po mnie jest niewidoczne.
A co do telefonu, to jeszcze nie wiesz co to jest rozpusta (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Będąc za granicą "na telefonie" z dziewczyną w jakąś noc wisiałem około 10h non stop (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
I tutaj Thek pokazał że jest coś między nic/abstynencja a piciem bo utraty świadomości , czyli piwko z znajomym czy winko do obiadu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat "Jeden woli ciepłą wódkę inny spocone blondynki" Jeszcze inny pewnie obydwie opcje, a ktoś czwarty żadnej. Kwestia gustu. Mhmm, to do kolekcji tego typu powiedzonek dołącz: Jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cytat Ty? Nie. Wytłumaczyłeś, że to Ci nie odpowiada: To było pytanie retoryczne do ~moli. Cytat Co prawda istnieje problem z takimi gustami w Polsce. Są dziedziny (religia, picie, piłka nożna, małyszomania etc) w których możesz mieć własny gust, byleby był taki sam jak większości. No i to można by było uznać za konkluzję. Cytat Będąc za granicą "na telefonie" z dziewczyną w jakąś noc wisiałem około 10h non stop Wygrałeś. (IMG:style_emoticons/default/baaasmiley.gif) |
|
|
|
|
|
|
Zapomniałem dodać... 10 godzin na trzeźwo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak u Was wyświetla się godzina na forum? (W stopce, szare tło, po prawej, nad logiem NQ.pl).
Bo u mnie jest 2 godz do przodu. W ustawieniach forum mam GMT +1 Warszawa ... Prywatne wiadomości też dostaję z godziną o 2 większą niż aktualna. Jak z tym u Was? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Od wczoraj mam to samo, w ogóle około południa wczoraj nie mogłem się zalogować, pusta strona, potem info, że serwer jest niedostępny, ktoś coś wie na ten temat? Działała tylko phpedia i albo wortal albo planeta, któreś z tych dwóch, nie pamiętam teraz które. Po godz. 13 wszystko już było ok, tylko faktycznie ten zegar...
|
|
|
|
|
|
|
Potwierdzam, czas jest 2h do przodu.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
W profilu mam GMT+1, ale... Aktualny czas: 30.12.2009 - 00:30 (29.12.09, 21:33)
|
|
|
|
|
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 074 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 |
zaraz sie przestawi (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
a co do poprzedniej dyskusji (skonczyłem na mojej wypowiedzi bo dalej to widziałem ze jakas taka sobie była) to mi sie ciśnie (IMG:http://vader.joemonster.org/upload/ztc/301d60b2polska_mlodziez.jpg) a wracając do tematu, pierwszą wtyczkę w c++ napisałem i jestem z tego dumny edit: hm czas na serwerze jest zły, ale nic zafundowałem wam podróż w czasie o 2h |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%)
|
a wracając do tematu, pierwszą wtyczkę w c++ napisałem i jestem z tego dumny do czego napisałeś wtyczkę? pochwal się (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) zafundowałem wam podróż w czasie o 2h (IMG:http://historyofeconomics.files.wordpress.com/2008/09/back_to_the_future1.jpg) @kwiateusz poproszę kilka dni do przodu abym mógł zobaczyć wyniki lotto (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 13:00 |