![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Hehe, widze że wbiłem kij w mrowisko. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Cytat Mówisz, że nienaturalne granie kogoś, a nie myślisz, że alkohol sprawia, że ludziom puszczają hamulce i staję się tym, kim potrzebowali być, że zawsze chcieli wytańczyć się, wyskakać chociaż zawsze się wstydzili, że chcieli podejść do fajnej dziewczyny, a zawsze się wstydzili. I właśnie o to chodzi, żeby wytrenować psychikę w taki sposób, aby przełamać się w takich sytuacjach bez żadnego dopingu. Czy kolarze są bardziej cenieni za to, że o własnych siłach osiągają podium, czy po dopingu? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cytat Zapytałem tylko, czy Twoje zdanie opiera się na przeprowadzonych przez Ciebie testach, na zasadzie: wypiłem - nie podobało mi się, powtórzyłem próbę - zdanie podtrzymuję. Wtedy jest jak najbardziej ok, masz jak najbardziej prawo do wyrażania takich opinii. Nie podobało mi się. Cytat Można spędzić czas w towarzystwie przy drinku, który wcale nie jest sztucznym dopingiem. Nie jest w ogóle dopingiem. Patrz: wyżej. Poza tym - AFAIR - stymuluje działanie obszarów mózgu odpowiedzialnych za samopoczucie i rozluźnienie, nadal twierdzisz, że nie jest dopingiem? Zapomniałeś - poza tym - o fakcie, iż każdy ma inne warunki fizyczne. Cytat Skoro alkohol zdejmuje maski, to może ktoś boi się wypić więcej, żeby nie pokazać jaki jest na prawdę... Sporo osób tak myśli. Argumentację przedstawiłem nieco wcześniej. Cytat Twoje opinie nt alkoholu też można podciągnąć pod powyższe. I teraz źle zrozumiałeś moje słowa. To nie była opinia o alkoholu, tylko osobach, które nie są w stanie uszanować odmiennego zdania na temat abstynencji i na siłę próbują osobnika zreformować. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
@erix - Bo źle robisz się tłumacząc, tylko winny się tłumaczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Po prostu pijesz bo nie lubisz, ktoś inny pije bo ma taką ochotę i już (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Znowu wyjdzie jakaś głupia dyskusja jak o halołin ostatnio, tylko dlatego że erix nie pije (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A tak z ciekawości, wiem że sam rozpoczynam dyskusje ale mnie to ciekawi strasznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W sylwestra też nic ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%)
|
Swoją drogą IRC phpowy nie dziala czy mi sie wydaje...
Connection to irc://irc.php.pl/ (irc://irc.php.pl/) timed out. [Help] Reconnecting in 2 minutes. [Cancel] |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%)
|
przeczytaj: Temat: problem z dostaniem si na kana irc phppl
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Ja tam jestem szczery, więc nie martwię się tym co mógłbym po pijaku gadać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miałem już zresztą takie sytuacje, gdy na urwanym filmie dzwoniłem do kogoś. Kiedyś tak zrobiłem dzwoniąc do dziewczyny. Zarzeka się, że byłem bardzo miły i wiele mówiłem o miłości wobec niej. Ja tego, że dzwoniłem wcale nie pamiętam, ale dziewczyna ma świadków w postaci moich znajomych, że już "na amen" leżałem i ledwo telefon mogłem utrzymać w ręku. Ot... Byłem tylko ciut bardziej wylewny niż zazwyczaj i plątał mi się język, ale na kablu wisiałem z nią ponoć ponad kwadrans.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja ostatnio (rok/dwa) coraz więcej imprez spędzam bez alkoholu. Czasem tylko kupię sobie jakieś rzadkie piwko dla smaku.
Przede wszystkim wesela sobie upatrzyłem, że spędzam bezalkoholowo. Nie jestem hipokrytą i nie powiem, że w przeszłości (licealnej przede wszystkim) nie zdarzało się ... Ale uważam teraz, że wolę pojechać samochodem. Wrócić autem. Mam komfort dobrej zabawy, dobrego samopoczucia i pełnej kontroli. Ten post edytował mike 29.12.2009, 18:14:17 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
@thek nie wiem czy to powód do dumy, upijanie się i gadanie ludziom głupoty. No i
Cytat ale na kablu wisiałem z nią ponoć ponad kwadrans. to szczyt rozpusty. @mike starzejesz się. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat @erix - Bo źle robisz się tłumacząc, tylko winny się tłumaczy A jestem czemuś winny? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cytat A tak z ciekawości, wiem że sam rozpoczynam dyskusje ale mnie to ciekawi strasznie W sylwestra też nic ? Pozwól, że zacytuję: Cytat Ale uważam teraz, że wolę pojechać samochodem. Wrócić autem. Mam komfort dobrej zabawy, dobrego samopoczucia i pełnej kontroli.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Przede wszystkim wesela sobie upatrzyłem, że spędzam bezalkoholowo. A to jest dobre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A ile się można dowiedzieć różnych ciekawych historii... Ja wesela różnie, zwykle nie są pod nosem, trzeba dojechać, wrócić (chyba, że sala z wynajętym hotelem dla gości). Trzeba ustalać zawczasu kto kierowca. Od jakiegoś czasu wyjścia do klubów, dyskotek praktykuję na trzeźwo. Dużo się kręci buractwa, cwaniactwa. 2 m-ce na siłce i już wielkie kozaki. Ochrona jeszcze nie jest wystarczająco sprawna, żeby czuć się bezpiecznie. Zatem w przypadku składania zeznań wolę być trzeźwy, wtedy chociaż mogą je przyjąć, no i łatwiej wyprowadzić sprawę, że to pijany ciebie zaczepił, a nie odwrotnie. A jestem czemuś winny? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ty? Nie. Wytłumaczyłeś, że to Ci nie odpowiada: Nie podobało mi się. Czemu miałbyś być winny tego, że coś Ci się nie podoba? "Jeden woli ciepłą wódkę inny spocone blondynki" Jeszcze inny pewnie obydwie opcje, a ktoś czwarty żadnej. Kwestia gustu. Co prawda istnieje problem z takimi gustami w Polsce. Są dziedziny (religia, picie, piłka nożna, małyszomania etc) w których możesz mieć własny gust, byleby był taki sam jak większości. Na szczęście jest coraz więcej ludzi, którzy potrafią zauważyć różnorodność innych. Jak to mawiali: "Tolerancja to takie nieprzyjemne uczucie, że ktoś inny też może mieć rację" Ten post edytował vokiel 29.12.2009, 20:23:57 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Może syn się urodzi i kupię sobie (wróć! jemu) kolejkę Przypomniał mi się dowcip: -Czym się różnią kobiece piersi od kolejki do zabawy? -(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? -Niczym, obie są dla dzieci, a bawią się tatusiowie |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Z gadaniem po pijaku żaden powód do dumy. Wspomniałem, że się zdarzało i tyle. Od jakoś jednak ponad roku tylko raz się mocniej wypiło. Na imprezie integracyjnej w pracy, bo nikt nie wylewał za kołnierz. Ale poza tym to raczej góra kilka piwek (Dębowe, Żywiec, Tyskie, choć preferuję raczej strongi), co akurat po mnie jest niewidoczne.
A co do telefonu, to jeszcze nie wiesz co to jest rozpusta (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Będąc za granicą "na telefonie" z dziewczyną w jakąś noc wisiałem około 10h non stop (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
I tutaj Thek pokazał że jest coś między nic/abstynencja a piciem bo utraty świadomości , czyli piwko z znajomym czy winko do obiadu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Cytat "Jeden woli ciepłą wódkę inny spocone blondynki" Jeszcze inny pewnie obydwie opcje, a ktoś czwarty żadnej. Kwestia gustu. Mhmm, to do kolekcji tego typu powiedzonek dołącz: Jeden woli ogórki, drugi ogrodnika córki. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cytat Ty? Nie. Wytłumaczyłeś, że to Ci nie odpowiada: To było pytanie retoryczne do ~moli. Cytat Co prawda istnieje problem z takimi gustami w Polsce. Są dziedziny (religia, picie, piłka nożna, małyszomania etc) w których możesz mieć własny gust, byleby był taki sam jak większości. No i to można by było uznać za konkluzję. Cytat Będąc za granicą "na telefonie" z dziewczyną w jakąś noc wisiałem około 10h non stop Wygrałeś. (IMG:style_emoticons/default/baaasmiley.gif) |
|
|
|
|
|
|
Zapomniałem dodać... 10 godzin na trzeźwo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak u Was wyświetla się godzina na forum? (W stopce, szare tło, po prawej, nad logiem NQ.pl).
Bo u mnie jest 2 godz do przodu. W ustawieniach forum mam GMT +1 Warszawa ... Prywatne wiadomości też dostaję z godziną o 2 większą niż aktualna. Jak z tym u Was? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Od wczoraj mam to samo, w ogóle około południa wczoraj nie mogłem się zalogować, pusta strona, potem info, że serwer jest niedostępny, ktoś coś wie na ten temat? Działała tylko phpedia i albo wortal albo planeta, któreś z tych dwóch, nie pamiętam teraz które. Po godz. 13 wszystko już było ok, tylko faktycznie ten zegar...
|
|
|
|
|
|
|
Potwierdzam, czas jest 2h do przodu.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
W profilu mam GMT+1, ale... Aktualny czas: 30.12.2009 - 00:30 (29.12.09, 21:33)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 14:30 |