![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
akurat (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Ale sylwestra to już z nami przesiedzisz na forum, prawda ? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
Kto dostał ruzgę (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Przykro mi. Rózga - http://www.sjp.pl/r%F3zga |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat radosnego przeżycia Świąt Narodzenia Naszego Pana Proszę Cię, pisz w swoim imieniu. Więc Twojego, nie Naszego. Święta święta i po świętach można powiedzieć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szczęście już żadnych gości itp. nie będę miał więc zostanie odpoczynek przed pracą w poniedziałek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Zajrzałem tu tylko na chwilkę, żeby napisać Wam, że wcale nie jestem jakimś no-life'm Ładnie to tak w święta oszukiwać ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Moli 25.12.2009, 20:42:00 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Mi się dostało... gustowny zegarek. Ten może wytrzyma dłużej niż pół roku (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wygląda na taki co da radę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jak oceniacie szanse? https://ssl.allegro.pl/item853117489_oldsch...lon_czarny.html
Wiem choć, że moja dziewczyna ma dobry gust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja dałem jej dwie brakujące do trylogii książki, bo kupił tylko część pierwszą. Ale za kilka godzin dostanie urodzinowe kolczyki z bursztynem. Zobaczę, czy się jej spodobają. Ten post edytował thek 25.12.2009, 20:38:18 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
A ja dostałem kaca giganta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%)
|
Cytat A ja dostałem kaca giganta tongue.gif Ale ja nie pije.... (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
akurat (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ładnie to tak w święta oszukiwać ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I weź tu bądź szczery, zbierze się człowiek na osobiste wyznanie, uzewnętrzni się, bo to święta, nawet zwierzyna ludzkim głosem... A tu kompletny brak wiary... Słuchajcie kolegi: I aby te święta były dla was pogłębieniem relacji rodzinnych oraz pogłębieniem wiary. Ale sylwestra to już z nami przesiedzisz na forum, prawda ? No ba (IMG:style_emoticons/default/czarodziej.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Ale ja nie pije.... (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) Ja już też nie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Opijałem z ojcem moje zaręczyny i tak jakoś wyszło że cały pierwszy dzień świąt w łóżku z miską spędziłem (IMG:style_emoticons/default/withstupidsmiley.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
To gratuluje sztos, gratuluje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wiem co czujesz, też cały 1 dzień świąt przeleżałem "cierpiąc", na szczęście obyło się bez miski (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Cóż... Ja to pierwszy dzień świąt miałem długi. Córeczka niedługo ząbkować będzie, więc jest mocno marudna i nie mogła spać do jakoś 3 w nocy. Trzeba było usypiać. W końcu dopiero zasnęła pomiędzy mną i dziewczyną. Dziewczyna karmiła, a ja grzałem obie. Od początku każdej zimy robię za kaloryfer. Dziewczyna się dziwi jakim cudem przy mojej budowie (mam policzalne łatwo żeberka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), mam w sobie tyle ciepła, normalnie aż promieniuję. Ciekawe ile by na mnie wykazał licznik Geigera (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Ten post edytował thek 26.12.2009, 12:07:07 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
W łóżku się nie je to raz.
Na noc się nie je to dwa. Ciekawe czemu to dziecko nie może spać ... w łóżku pewnie pełno paproszków z jedzenia + nakarmione czyli ma energię do działania ;] Dziwisz się że tak grzejesz mimo że ci żebra można liczyć? Odpowiedź znajdziesz w kaloryferach z żebraki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
W łóżku się nie je w nocy? Powiedz to mającej pół roku kobietce (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Od razu Ci takiego głośnego "focha" strzeli, że po kwadransie skapitulujesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) One mają siłę by głośno i długo wyrażać sprzeciw. Choćby miały paść ze zmęczenia to nie ustaną.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
@Thek, oni jeszcze nie wiedzą jak to jest. Ja już na szczęscie dawno mam to za sobą - teraz Junior już nawet mleka nie pije, tylko kanapkę na kolację (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Te święta były głośne nocami (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jak nie potrafiła zasnąć, to budziła się w nocy lub nad ranem ( albo i jedno i drugie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Teraz moje wszystkie kobietki śpią, Choć 11.40, to mała śpi nakarmiona, dziewczyna śpi zmęczona nocnymi ekscesami małej, a jej mamuśka odsypia "świąteczne zabieganie". Znowu będzie, że jako jedyny nie przejmuję się niczym, a moje: "Spokojnie... Bez nerwów" będzie odebrane ponownie jak płachta na byka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat W Polsce nie ma abstynentów. Jest tylko podział na: - tych co pili, - tych co piją, - tych co będą pić Zdziwiłbyś się. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Erix -> jesteś abstynentem ?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków |
Zaczynam się martwić, że odpowie tak...
|
|
|
|
|
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 074 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 |
niemożliwe żaden mod na trzeźwo tu długo nie wytrzyma
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
~kwiateusz, a o wyjątkach od reguł słyszałeś? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%)
|
...ale ja nie pije (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 12:03 |