Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

586 Stron V  « < 140 141 142 143 144 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jeden Wielki OffTopick, jeśli masz pisać na temat, nie wchodź!
thomson89

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Wytrzeźwiałem. Przepraszam.

A ja mam koleżankę dziewicę. W moim wieku jest.
Go to the top of the page
+Quote Post
thek

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Dla ścisłości: Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza to Zagłębie, a nie Śląsk

Z tematu o "Zliczaniu powiązanych wierszy" mogę tylko dorzucić...
Phpion: moje rodzinne miasto, Lubliniec, nie jest przez wielu do Śląska zaliczane, choć mieszkańcy zawsze się jego częścią czuli. Co było zresztą powodem konfliktów z dawnym miastem wojewódzkim, czyli Częstochową. Po reformie administracyjnej jesteśmy, w końcu, znów Ślązakami na papierku, a nie tylko w sercach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dlatego "nie dzielmy ludzi" wedle granic administracyjnych. Mieszkałem trochę za granicą, teraz w Wielkopolsce, a nadal czuję się Ślązakiem. Rodzina dziewczyny z Wałbrzycha i też nieco obco nadal tutaj czuje, choć mieszka od podstawówki. A co śmieszne, to jej matka urodziła zaledwie kilka kilometrów od obecnego miejsca zamieszkania i też uważa, że Wielkopolska to nie jest jej miejsce i najchętniej wróciła by do Wałbrzycha właśnie, bo uważa, że ludzie są na Śląsku znacznie lepsi i życzliwsi niż w innych miejscach kraju. To już chyba "śląska mentalność", bo choć bywa na mnie zła co jakiś czas, to wie, że w gruncie rzeczy można na mnie polegać w sytuacjach krytycznych, a z jej córką nie jestem z kaprysu oraz nie zostawię na lodzie.
PS.: I jeśli chcesz zadać to pytanie, to odpowiedź brzmi - tak. Wojna na linii Lubliniec - Częstochowa nadal nie do końca wygasła i wciąż są animozje wynikające z wieloletnich "braterskich kontaktów".

EDIT: @Thomson: Jest, czy chce być za taką uważana? Bo to duża różnica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Znałem i niedziewice-dziewice (wstydziły się, że w wieku powyżej 20 są nimi), jak i dziewice-niedziewice (chciały być uważane za cnotliwe, choć daleko im było do wstrzemięźliwości) oraz monotypy czyli normalne dziewczyny, dziewice i zwykłe cichodajki po kilku skrobankach. Umiesz określić "nienamacalnie", który typ to Twoja koleżanka bez wizyty z nią u ginekologa?

EDIT2: Zwłaszcza w erze, gdy "przywrócenie dziewictwa" to kwestia prostego zabiegu.

Ten post edytował thek 22.12.2009, 12:22:53
+Quote Post
mike

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Cytat(thomson89 @ 22.12.2009, 11:10:16 ) *
Wytrzeźwiałem. Przepraszam.
Za późno. ~thek i tak rzucił na Ciebie klątwę.
+Quote Post
scanner

Grupa: Zarząd

@thomson89: Ty się ciesz, że w nocy jak powiadamianie o postach przeglądałem, to już zmęczony byłem, bo ban by był pewny. Następny taki wybryk i się pożegnamy z hukiem.
+Quote Post
ActivePlayer

-----

Panowie jak to lenistwo z siebie wyplenić bo już nie daje sobie z nim rady. wrr.
+Quote Post
erix

Walcz z nim. Od jutra. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
mike

-----

Cytat(ActivePlayer @ 22.12.2009, 12:22:51 ) *
Panowie jak to lenistwo z siebie wyplenić bo już nie daje sobie z nim rady. wrr.
Zaakceptować. Prościej.
+Quote Post
ActivePlayer

-----

kurde a jak klienci nie zechcą tego zaakceptować?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
phpion

To zaproś ich na wspólne leniuchowanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
mike

-----

Cytat(ActivePlayer @ 22.12.2009, 12:30:17 ) *
kurde a jak klienci nie zechcą tego zaakceptować?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zmień klientów na takich, którzy to docenią.
+Quote Post
erix

Wpadnij do nich z kratą, to na pewno razem poleniuchujecie. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
Spawnm

Ehhh od kilku godzin mam sylwestra za oknem...
Dziś im łapy pourywa a w prawdziwego sylwestra nie będzie miał kto puszczać sztucznych ogni :/
+Quote Post
thek

Łapy pourywa? Weź... Nie bądź porywczy i strzel sobie coś na uspokojenie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
sztosz

-----

Cytat(nospor @ 22.12.2009, 08:15:34 ) *
[...]i mota się od skrajności w skrajność..

Najwyraźniej, problemy z własną tożsamością, ale to mija (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Czasem z wiekiem, czasem z życiem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

A ja pamiętam że kiedyś na forum też był taki co mi się zaraz przypomina jak czytam thomsona, tylko jak on się nazywał... :/ No nie pamiętam, jeno awatar w pamięci się ostał (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

W każdym razie, mam HTC Hero, najlepszy zakup tego roku. Leżałem w łóżku, za oknem -20, w domu 15 stopni, noc, do kompa nie wylezę z łóżka bo zimno, spać się nie chcę, a muzyki bym posłuchał... Nie miałem pojęcia że z komórki można sobie streamować przez net muzykę, a do wyboru w pierwszej lepszej aplikacji tysiące (OMFG!!! sensownych!!!) radiostacji (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dla mnie to był szok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Się okazuje że co tylko chce od telefonu to... tam może być, coś ala iPhone tylko że mogę mms'y wysyłać i Job Mob mi nie mówi jakie aplikacje mogę instalować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
thek

A ja tam miałem polew (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jestem kim jestem i mnie nikt nie "nawróciłby" na fanatyzm w którąkolwiek stronę. Najpierw by trzeba mnie było przekonać. A już i księży mi było dane zostawić z brakiem sensownej odpowiedzi, bo "Bóg tak chce/chciał/taki jest jego plan" nie są dla mnie satysfakcjonujące. Chyba mnie ogólnie coś za te "debaty" nie lubili. Za to w liceum mnie nawet jeden docenił ( szkoda tylko, że zdolności plastyczne ), gdy z nudów odwaliłem w ciągu 45 minut (ołówkiem) obrazek na całą ławkę. Się musiał spodobać nawet sprzątaczkom, bo ławki nie tknięto nawet wodą przez jakieś 2 tygodnie. W sumie nawet widziałem, że mu detale doszły po tygodniu, więc i ja dorzuciłem jeszcze.

Liceum to jednak był fajny czas. Nie wiem kto wpadł na ten pomysł, ale drastycznie spadła frekwencja na lekcjach, gdy w suterenach liceum postawili stół bilardowy i piłkarzyki, a chłopaki donieśli jeszcze sprzęt grający, siatkę maskującą, kilka konkretnych arkuszy kartonu na ścianach się powiesiło by sobie bazgrać głupoty, a ze stołówki krzesła i stoły przytargaliśmy. Ostatnie 3 semestry liceum to była po prostu bajka. Pod koniec to zamiast my iść na lekcje to nauczyciele musieli schodzić do suteren po nas byśmy poszli na lekcje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jedynie wf-ista nas rozumiał i sobie z nim pykaliśmy partyjki.

Ale ten koleś to był gigant. Ogólnie teren mojego miasta to w czasie II WŚ był skład amunicji, więc saperzy co i rusz się zjawiają, ale jeden motyw był specyficzny z tym nauczycielem wf. Podczas porządkowania terenu znaleziono jakiś granat. Koleś przyszedł, wziął do ręki, pooglądał i rzucił za siebie przez ramię. A saperzy przyjechali i z niewybuchem jak z jajkiem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Inna sprawa, że mieliśmy i dziadka co sobie na uzbrojonych ale skorodowanych nieco pociskach artyleryjskich klepał kosę, a pod brezentem na podwórzu miał taki skład, że saperzy obracali wielokrotnie i stwierdzili, że gdyby rąbnęły wszystkie to nie tylko podwórza, ale i kawałka okolicy nie musiano by orać (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Jak sobie z saperami gadał, to stwierdził, że ważne by się metal za nadto nie rozgrzał. Zresztą jakoś 5-6 lat temu jeden budyneczek będącej niedaleko fabryki materiałów wybuchowych znów zrobił "małe bum". Z budynku (bardziej w sumie bunkra) nie było co zbierać, a w promieniu jakoś kilometra jeśli się nie zatrzęsły ściany to poleciały szyby. O tym jak daleko było to słychac chyba nie ma co mówić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Normalnie bombowa okolica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Wzywa się saperów przy każdym remoncie miasta co i rusz. Nawet głupia wymiana pękniętej rury wodociągowej to potencjalne bum, bo już nieraz łyżka koparki walnęła po jakimś pocisku. Jeszcze trochę i newsem będzie: "Podczas remontu ulicy nie znaleziono niewybuchu".

Swoją drogą pod miastem jest taki bajzel, że nawet oficjalne mapy tego co pod nim jest są tylko prowizoryczne. Te w Urzędzie Miasta są niewiele warte (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Różnice między faktycznym przebiegiem rur i kabli w nich, a rzeczywistością są nieraz takie, że linię mającą iść pod ulicą z jednej strony znajdziesz po jej drugiej stronie. Tylko mapy jednego zakładu (wodociągi) są w miarę aktualne i gdy trzeba kopać to leci ktoś do nich by sprawdzić układ tej plątaniny pod miastem, bo co rusz nanoszą poprawki dokładne przy każdej awarii czy pracach. A i tak nieraz w jakiś kabel czy rurę walnęli, choć miały one iść w zupełnie innym miejscu. Niektórzy już mają takie wyczucie, że siedząc w dole potrafią "wyczuć" linię wysokiego napięcia, twierdząc, że "prąd ich przechodzi".
+Quote Post
emp

-----

RICK JAMES - Super freak
CAMEO - Word up

Konkretnie i na temat nolajfy
+Quote Post
Moli

-----

Cytat
jest taka zasada: piłeś - nie postuj

Już widzę te billboardy reklamowe z tym hasłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Coś pięknego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

@Thek - O 1 w nocy takie teksty pisać ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja bym miał problem z przeczytaniem tego, a co dopiero napisaniem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
+Quote Post
thek

@moli: A co? Nie wolno mi? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) mamy ponoć demokrację (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Znaczy do momentu gdy nie wkroczy zarząd, admini lub moderatorzy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
nospor

Cytat
Znaczy do momentu gdy nie wkroczy zarząd, admini lub moderatorzy
No stary.... przegiąłeś.... ten post jest zdecydowanie za krótki.... tylko jedna linia.... stać cię na więcej.... popraw się albo ban...................................... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
phpion

Cytat(nospor @ 23.12.2009, 09:26:57 ) *
No stary.... przegiąłeś.... ten post jest zdecydowanie za krótki.... tylko jedna linia.... stać cię na więcej.... popraw się albo ban...................................... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Zmniejsz sobie okno przeglądarki i już będzie w 2 liniach (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post

586 Stron V  « < 140 141 142 143 144 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 16.06.2026 - 12:41