![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzmy jest sobie grupa 20-30 uzytkownikow ktora korzysta ze swojej
strony. Moze to byc siec osiedlowa i jej uzytkownicy , nie wiem uczniowie jednej klasy itp itd Chcialbym znalezc rozwiazanie ktore umozliwialoby masowe wysylanie przez kazdego z tych userow smsow do wszystkich uzytkownikow. Wpisuje tresc wiadomosc , robi: "send" i jego sms laduje w komorkach wszystkich userow Czyli jednorazowo mogloby pojsc 20-30 smsow na wszystkie mozliwe sieci komorkowe. Jak wiadomo trudno obejsc ten problem poniewaz wiekszosc sieci blokuje takie "spamowanie" stosujac systemy obrazkowe CAPTCHA. Moze ktos z Was zna jakies platne rozwiazanie, ktore oferuje dana siec komorkowa ktore umozliwialoby. Kiedys slyszalem o takich rozwiazaniach pod linuxem, niestety jednak obecnie nie mam na tym serwerze dostepu do shella. Era oferuje tez system ktory by mi odpowiadał pod nazwą SUPera jednakze to system dla uzytkownikow biznesowych i na abonament Znacie jakies inne systemy nawet płatne, lecz niedrogie? dzieki za wszelkie podpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję pobawienie się w komendy AT w komórkach (sterowanie komórką za pomocą RS232), potem piszesz skrypt który zapisze dane do pliku, który jest z kolei monitorowany przez jakiś program do komend AT. Nie wiem czy istnieje wogóle możliwość nawet płatnego wysyłania smsów do wszystkich sieci za pomocą formularzy...
-------------------- current: nexcite cms (0.2.5) running on top of netsource framework (0.5.3)
workbench: nsapi | php 5.1.2 | mysql 5.0.18 | phpmyadmin 2.9 rc1 | zend studio 5.2.0 | apache/2.2.0 (linux/suse) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Kiedys mi sie obilo o uszy, ze istnieje cos takiego, ale wtedy buli sie okolo 1000zl...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś dostałem taką propozycję na licencje takiego programu... Ale to było dawno i nie wiem czy to wogole działało i czy takie coś istaniało, a nazywało się SpeedSms szukałem w google teraz ale to chyba nie to ;D
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesć witaj możesz sobie luknąc na taki program o który zapytałeś jest na stronie www.sms.intercalls.pl.
![]() Masz tam usługę której szukasz . Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ERA kiedys miala API http://www.eraomnix.pl/pl/between-us/send-...sms_gateway_api teraz nie wiem czy to jeszcze dziala
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:35 |