![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Krakół Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z funkcją mail, nie wysyła emaili wogule, nie ma żadnych błędów, ani ze strony php ani ze strony serwera www. Ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać?
-------------------- escape from the execution is futile.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a raportowanie bledow ustawione?
ustawiony serwer smtp ? serwer dziala u ciebie? zagladales do logów ? -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Krakół Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuciłem ten kod do swojego skryptu testującego, wygląda on teraz następująco:
Próbowałem jeszcze sprawdzić w ten sposób: Ale też nie działa więc jest to conajmniej dziwne. Nie ma żadnych wpisów ani w logach apache ani postfix'a. Ten post edytował tomekp 2.05.2006, 10:00:46 -------------------- escape from the execution is futile.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bledow nie, skladnia dobra, khm ze tak spytam a probowales wysylac na prawdziwy@adres.email ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A weź zobacz co tak Ci się pokaże
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie ma znaczenia to czy wysyłam na poprawny adres email czy nie bo mam wgląd w logi i nie ma nawiązania połączenia wogule.
Wyświetla: Nie wysłany. Ale dlaczego żadnych błędów nie raportuje? -------------------- escape from the execution is futile.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2006 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam podobny problem na serwerze fastom.pl Moim zdaniem serwer najzwyczajniej nie obsługuje funkjci mail() albo ma ją zablokowaną. -------------------- Chcesz szybko i łatwo wygrać 100 zł?
|
|
|
![]()
|
|
Używam php 5.0.5, serwer apache ze standardowej instalacji OpenBSD. Napewno nie mam funkcji zablokowanej w php.ini. Z poziomu linii komend za pomocą sendmail'a bez problemu wysyłam maile, czy istnieje możliwość, że w tej wersji php te funkcje są standardowo zablokowane?
-------------------- escape from the execution is futile.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:45 |