![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie cos
Pod FF wszystko jest ok, ale pod IE przy najechaniu na link koloruje sie na niebiesko tylko pierwsza, pogrubiona zreszta, litera. Jak zmienic, aby wszystkie literki byly niebieskie ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam jak przetestować, ale może kod
Kod a.link { color:red; display:block} załatwi sprawę? Jeśli nie, zawsze możes użyć takiej deklaracji z first-letter:a.link:hover {color:blue} a.link:first-letter {font-weight:bold} Kod * > a.link:first-letter {font-weight:bold} ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety zmiana miejsc nie dziala, a w tym drugim sposobie, to IE w ogole nie bierze tej liniki pod uwagę, a ja chcę aby pod wszystkimi przegladarkami firt-letter byl bold
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 19:26 |