![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, tworze skrypt php komentarzy, jednak nie udaje mi sie zabezpieczyc przed komentarzami typu </div> i innych takiego typu co np. zamyka taki i strona sie rozlatuje. Mam skrypt:
Kod:
i formularz Kod:
dane do bazy sa wysylane, ale w zadnym wypadku nie filtrowane i wszelkie tagi htmlowskie przechodza. Siedze juz 2 dzien i nie moge sobie z tym poradzic. Byc moze, ze filozofem w php nie jestem Ma ktos jakies pomysly? (IMG:http://forum.php.pl/uwaga.gif) poprawiam --- nospor |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no jakos mi to nei wychodzi :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: z fotela ;p Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym proponował to tak zapisać:
nie wiem czy dziala prawidlowo bo nie mam jak sprawdzic, na obecna chwile... Pozdrawiam napisz do mnie na GG (masz w profilu napisany) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:26 |