![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dam fragmenty kody , działa dla plików txt ( a np. dla jpg już nie )
kod przeniesienia pliku
Przenośi np pdf , ale już nie ma odczytu - kod odczytu :
I klikam na link - mam w nowym oknie otwarty plik *.txt i tylko takiemogę przenosić , aże jest to system opiniowania pracowników zależy mi aby dodawał pliki *.pps , *.doc i *.xls , a nie mogę sobie dać rady z tym szczegółem . Modyfikacje kodu dozwolone ![]() -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
twój kod działa
pokaż jaki masz formularz powinieneś mieć coś w stylu -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <form method="POST" action="add.php" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="30000" style="border-style:solid; border-width:1px;"/> <input name="file1" type="file" style="border-style: solid; border-width:1px;"/> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="3000000" style="border-style:solid; border-width:1px;"/> <input name="file2" type="file" style="border-style: solid; border-width:1px;"/> <input type="submit" value="DODAJ ZGLOSZENIE" onchange="submit(this)" style=" border-style: solid; border-width: 1;"> </form> Wiem że działa - tylko dla txt,przynajmniej w moim wypadku.. Ten post edytował jastu 30.04.2006, 19:14:59 -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja proponuje ci sprawdzić co się bedzie działo gdy ktoś załaduje plik który w nazwie ma spację - w twoim kodzie taki plik jest pobrany ale nie można go otworzyć .
Ale nie wiem jak to zrobić - chyba funkcja rename() dla pliku i usuwanie spacji z pliku A kod jest wybredny,nie wszystko przenosi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Fakt ... to mam pytanie - po uploadzie pliku na serwer chce zmienić jego nazwę - tzn.
rename() - a czy przed zapisaniem pliku można zmienić jego nazwę ? Próbowałem to zrobić ale nie mogę sobie poradzić (mowa o wyrażeniach regularnych - ).Prośba o informacje gdzie w kodzie zastosować funkcję np.eregi_replace // edit zrobione działa - dzieki za zwrócenie uwagi zezu ![]() ![]() ![]() Działa pieknie - załączniki do zgłoszeń. Ten post edytował jastu 30.04.2006, 23:18:07 -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:21 |