![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Struktura katalogu wygląda tak : są dwa foldey USER i DOCS .
Wykonując skrypty jestem w folderze USER ale pliki które załącza użytkownik jednocześnie tworząc katalog są w folderze DOCS - tzn że muszę się wycofać poziom wyzej i tam stworzyć katalog sprawdzając jednocześnie czy taki katalog już nie istnieje mam coś takiego: $f[id_zgl] - pobiera id zgloszenia , $id pobiera id użytkownika - bo do każdego id_zgl - zgłoszenia każdy user może dołaczyć pllik
Kod Warning: mkdir() [function.mkdir]: No such file or directory in J:\home\locahost\www\user\add.php on line 34 ta linia 34 to mkdir($folder); Wiem że ../docs/ już istnieje dalszy ciąg tworzę - domyślam się że tu jest błąd ale nie wiem jak go przeskoczyć - liczę na pomoc - hej! /edit
nie pomogło Ten post edytował jastu 30.04.2006, 13:11:06 -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie działa a istnieje napewno folder ../docs/".@$f[id_zgl]."/ bo to raczej od tego
-------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa - ale jak napisałeś - nie można tworzyć ciągu folderów jednym poleceniem tylko każdym
poleceniem oddzielnie kolejny folder .Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedz , ![]() ![]() -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:01 |