![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hmm...otóz zamierzam założyć sobie razem z moją dziewczyną sklep internetowy i mam pytanie do Was jako specjalistów.
Jakie cechy powinien posiadać taki sklep? Ja chcę go kupić gotowego, gdyż nie mam odpowiednich narzędzi aby go stworzyć w domu i pytam na co zwrócic uwagę przy zakupie. Co powinien on posiadać aby mnie ktoś w pole nie wyprowadził, bo sa wg mnie fajne (jak na początek) sklepy za 450 zeta i sa też za 900 i za 1800 zeta. Czy serwer na którym by go umieszczono powinien mieć jakieś szczególne cechy (żeby nie zamulało sklepu itp.). I drugie pytanie to co powininem posiadac w domu (programy itp) żebym mógł go swobodnie obsługiwać i administrować. Dodam, że na początek wrzuceniem go na serwer zajął by się ten kto mi go sprzeda. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ostanio pisalem taki sklep.
Jedyne co Ci potrzebne to przegladarka internetowa (zeby nim operowac). Co do serwera, to przy zakupie powinien Ci powiedziec sprzedakacy co potrzebuje np PHP5 i baza danych mysql. Co do cech, to poprostu to co Ci potrzebne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:37 |