![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: z fotela ;p Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Znowu ja
![]() Chciałem zapytać która funkcja mówi GD żeby wygenerował mi obrazek png w obrazku (oczywiscie jesli alpha tego obrazka istnieje to zrobił przeźroczyste tło). Mianowicie chcę zrobić obrazek "copyright" w dolnym lewym rogu każdego obrazka wywoływanego przez mój skrypt.... proszę o jakiś przykładowy skrypcik. Dziękuje z góry i pozdrawiam. Ten post edytował kosheen2k 30.04.2006, 00:29:06 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ktos kiedys napisal
Cytat Pamiętaj www.google.pl -> wpisujesz to co potrzebujesz -> wyszukujesz -> masz -> robisz to co musisz -> jesteś zadowolony moze wezmiesz to do ciebie ? ![]() poszukaj o funkcji upload autor: verot.net na jego stronie jest ta jego klasa, ktora zajmuje sie uploadem, i dodatkowo ma funkcjonalnosc 'obrabiania' obrazkow. poszukaj tam w kodzie - moze cos znajdziesz co i jak sie robi. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: z fotela ;p Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak tak wiem.. szukalem i nie znalazlem, a skoro nie znalazlem to napisalem to prawdziwych mozgow w php czyli do Was szanowni forumowicze
![]() Edit: Problem rozwiązany:
Gotowy skrypt. Jeśli ktoś chce niech korzysta do woli. Opisałem go, żeby było go łatwiej zrozumieć. Pozdrawiam. Ten post edytował kosheen2k 29.04.2006, 23:56:06 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:22 |