![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam zaprojektować diagram komponentów dla aplikcji php, tylko nie wiem co na takim diagramie umieścić. Czy na tym diagramie umieścić jako komponenty wszystkie pliki z rozszeżeniem php i ewentualnie napisać z jakich klas korzysta plik? wszystkie klasy mam umieszczone w pliku classes. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pro -> php
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba zalezy od tego co ma przedstawiac ten diagram.
jak to ma byc diagram komponentow to chyba na diagramie maja byc komponenty. moze ten kto ci zlecil narysowanie takiego diagramu powie ci co ma byc w diagramie i wtedy bedziesz wiedzial co ma byc w diagramie:PP -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W mojej aplikacji komponentami są pliki z rozszeżeniem php.5 oraz plik w którym są zdefiniwane klasy(tak pojmuje komponenty).
Tyle że tych plików jest razem ok 15 czy to nie za dużo aby przedstawić to na jednym diagramie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:29 |