![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie w php logowanie panelu użytkownika , ale wcześniej trzeba się zarejestrować - i potrzebny mi skrypt na sprawdzenie formularza np:
i do zdarzenia onKeyUp chciałbym dodać wywołanie funkcji która będzie zdefiniowana w innym miejscu w pliku i sprawdzi dane pole(oddzielna funkcja dla każdego pola) Jeśli ktoś zna inny sposób chętnie poczytam ,Pozdrawiam . //// edit Widze że zainteresowanie tematem żadne - dam podpowiedź : Kod <input type="text" name="'.$nazwa.'" onkeyup="if(!(/^[\d\w]{2,8}$/gi).test(this.value)) { '.$nazwa.'_error.style.display='block'} else { '.$nazwa.'_error.style.display='none'}" /> Tylko czy zapis name="'.$nazwa.'" mogę zapisać po prostu name="nazwa" - Czy może mi ktoś przekształcić aby - jeśli w polu są wartości numeryczne to pojawił się alert , jeśli są tekstowe to brak reakcji. HEJ ! Ten post edytował jastu 29.04.2006, 23:06:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:44 |