![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwny problem mnie spotyka. Na Operze i FF wszystko jest dobrze, ale gdy stronę przegląda się w IE, wychodzi na to, że po prawej jest za duży margines, mimo że ustawiony jest na sztywno. Da się coś z tym zrobić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Głównie chodzi o to, że IE zle interpretuje box model po pierwsze skasuj z dokumentu to:
Bo ci pewnie IE przechodzi w tryb Quirks Mode (nawet dzisiaj juz było o tym np tutaj ) a po drugie sprobuj użyć jakiegos hacka dla swoich pudelek np dla #tblog
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Quirks Mode znam, jednak i bez prologu IE zachowywał się tak samo. Myślałem, że może coś pokręciłem w kodzie, ale jeśli inaczej się nie daje (jak ja nie cierpię zaśmiecać kodu pod IE), skorzystałem z _margin: widzianego tylko przez badzIEwie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podany przez ciebie adres niestety nie odpowiada, więc zgaduję bez kodu:
IE Doubled Float-Margin Bug pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 14:35 |