![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2006 Skąd: Polska Południowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam po obejrzeniu wszystkich postów nie znalazłem dla siebie odpowiedzi.
Mianowicie błąd jest następujący; Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in C:\usr\krasnal\www\Jaro\jazda\rejestracja.php on line 51 a linia 51 pliku rejestracja.php jest następująca:
Zaznaczam że tabela users istnieje a w niej są pola takie jak podane w nawiasie. Jeśli mogę liczyć na podpowiedź co dalej począć będę bardzo wdzięczny P.S. Z góry dzięki za wszelki trud Pozdrawiam Ten post edytował Jaro82 29.04.2006, 12:40:38 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstawże kod po ludzku, przecież tego nie da się czytać.
Do tego jest znacznik bbCode [ php ] Popraw posta i wstaw więcej kodu po pięć linii w góre i w dół od linii 51, pewnie w linii 50 nie masz na końcu średnika. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2006 Skąd: Polska Południowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki me niedopatrzenie sprawiło, iż popełniłem byka.
Jednakże teraz mam poważniejszy problem. Przy naciśnięciu przycisku zapisz dane następuje przeładowanie strony i powraca formularz, który wcześniej wypełniałem danymi. Dane są czyszczone z formularza, do bazy nic sie nie wpisuje. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
Prosze o wskazówki. Z góry dzięki za fatyge Pozdro Ten post edytował Jaro82 29.04.2006, 13:26:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 01:30 |