![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 5 Dołączył: 8.07.2004 Skąd: gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tworzę sobie dynamicznie element i przypisuje mu treść:
Kod var _spot = document.createElement( 'span' ); _spot.appendChild( document.createTextNode( 'tresc pomiedzy span...' ) ); i teraz pytanie jak tą treść zastąpić nie używając innerHTML? Dlaczego nie chcę/nie mogę użyć innerHTML, ponieważz tego co mi wiadomo innerHTML nie figuruje w XHTML1.0 Strict. Z góry dzięki za wszelką pomoc... -------------------- Sygnaturkę ukradli
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod _spot.document.open(); _spot.document.write(Kod); _spot.document.close(); albo style i ciągle styl zmieniać content -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Hacker @ 2006-04-28 16:16:06) Kod _spot.document.open(); _spot.document.write(Kod); _spot.document.close(); albo style i ciągle styl zmieniać content chyba raczysz sobie żartować?! ![]() @angel2953 - spróbuj importNode -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:48 |