![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy zna ktos scrypt dzieki ktoremu na stronie beda tworzone foldery? Chodzi mi o panel administracyjnym, w ktorym bedzie mozna utworzyc folder np : folder1, folder2, folder3 itd. A dostep przez http lub ftp bedzie zabezpieczony dla kazdego folderu loginem i haslem. Czyli np mam konto 1 GB na www wrzucam skrypt i dziele konto na 10 roznych ... A kazdy uzytkownik z poziomu www lub ftp ma mozliwosc uploadowac dowolny plik. Prosze o pomoc w znalezieniu takiego scryptu lub pomoc przy napisaniu... Ja sam o php za malo wiem i nie wiem na dobra sprawe od czego zaczac ![]() Ten post edytował uczen 28.04.2006, 16:00:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: z fotela ;p Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem jedno, jest to mozliwe
![]() druga rzecz... nie powinno byc to trudne, tworzysz skrypcik ktory bedzie tworzyl foldery i przy okazji pliki .htaccess do kazdego katalogu... nie jest to trudne jesli znasz php dosyc dobrze zrobisz to bez problemu. Pozdrawiam -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie jest to trudne jesli znasz php dosyc dobrze zrobisz to bez problemu. hmm gdybym znal to pewnie dalbym rade ... a tak to lipa ![]() Kto jest chetny do pomocy ![]() Prosze o odpowiedzi z pomyslem jak to rozwiazac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- notDevBlog - devblog.luinnar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Skąd: z fotela ;p Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(luinnar) Gotowców raczej nie dostaniesz. Dostanie dostanie, ale pewnie za drobną opłatą ![]() Tak off-topic luinnar zauwazylem na Twoim devBlogu ze zdajesz te same przedmioty co ja na maturze ![]() Pozdrawiam Ten post edytował kosheen2k 28.04.2006, 22:26:45 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To jak pomoze ktos przy tym scrypcie
![]() W sumie przydatna sprawa taki scrypt ![]() Moze sluzyc przez lata dla rzeszy towarzyszy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dostaniesz gotowego kodu. Poczytaj, poszukaj, naucz się!
-------------------- notDevBlog - devblog.luinnar.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:01 |