![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam postawiony serwer w domu w lokalnej sieci i komputery ktore są lokalnie odczytują stronę prawidłowo - jeśli natomiast podam link do strony komuś znajomemu z pozasieci lokalnej to załaduje się ona ale nie uwzględnia styli z pliku css - Nie rozumiem - proszę o podpowiedz
BTW - czy wie ktoś jak deklarować w stylach zaokrąglone rogi tabel czy pól textarea albo button ![]() -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz lokalnie to chyba jasne że nikt spoza sieci lokalnej nie będzie mógł zobaczyć strony. Tyle.
W css to border-radius, ale to dopiero w kolejnej wersji, na razie pozostaje stosowanie obrazków. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam ip publicze - napisałem ze u innych spoza sieci strona się ładuje ale nie ma styli uwazględnionych - tylko nie ma styli - cała inna zawartość jest widoczna poza siecią.
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sory, nie doczytałem.
Pokaż kod którym ładujesz style w dokumencie. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:34 |