![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie dziś
Mam teraz taki kłopocik i chyba nie poradze sobie z implementacją. Jest funkcja w php do ktorej nie daje sie żadnych parametrów i nic ona nie zwraca - tak naprawdę wewnętrznie wykonuje pewne czynności na bazie MySQL-owej. Mam też akcję na cały wiersz tabelki, która powoduje że ładnie się podświetla linia kiedy na nia najedzie mysz: Kod <TD ONMOUSEOVER="this.style.background='#F0F000'" ONMOUSEOUT="this.style.background='#FFFFFF'" BGCOLOR="#FFFFFF"> Mam tez akcję w tabelce na graficzkę: Kod <A HREF="javascript:void(null)" ONFOCUS="blur()" ONCLICK="odtworz(0); return false"> To mi wywoluje funkcje w javie a potrzebowalbym by byla to funkcja php, oczywiście po kliknieciu na tą graficzke. Czy mozliwe jest ewentualnie dodanie jakos zdażenia na linię tabelki tak aby CLICK wywołało mi funkcję php? Pozdrawiam i dzieki Dav Czy da się takie zapotrzebowanie jakoś połączyć? -------------------- MacOS X 10.5 Leopard @ MacPro G5 Xeon 2xQuadCore 3GHz... "tutaj nie brak odpowiedzi"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JavaScript a nie Java!!!! (bo mnie krew zalewa)
Jest taka technologia jak AJAX... zapraszam do działu XML, AJAX - tam też przenoszę ten temat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 06:27 |