![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam na swojej stronie prostą wyszukiwarkę
problem polega na tym że gdy kliknę w jakiś odnośnik na liście wyników i później będę chciał wrócić do tej listy to mam "strona wygasła" a chciałbym mieć coś takiego jak tu na forum że klikając "wstecz" bezproblemowo pokazują się znów wyniki. podejrzewam że to ma jakiś związek z cookie jednak w tym temacie jestem kompletnie zielony.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak to bywa kiedy się używa Internet Explorera... A poza tym to jest problem wynikający z wysyłania danych POST, których na pewno używasz przy wyszukiwaniu.
-------------------- Kod thewanderer@debian:~$ sudo apt-get dist-upgrade Konieczne pobranie 666KB pakietów. Czy chcesz kontynuować? [T/n] nieeeeeeee |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może dodaj w nagłówku by strona była Cache'owana a nie pobierana od nowa.
A co ma IE do tego to nie wiem ~slash12345 Ten post edytował Kuziu 26.04.2006, 19:01:36 -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo przesyłaj frazę getem
-------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ostatnie rozwiazanie chyba jest najlepsze :] po drugie mozesz kumplowi dac wynik wyszukiwania :] Tym lepiej :]
-------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmieniłem na GET, dzięki za podpowiedź
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:12 |