![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy możliwe jest skorzystanie z AJAXa kiedy się nie zna JavaScriptu? Udowadniam, że można. Zachęcam do zapoznania się z artykułem ablicy_w_javascript/pl/' target='_blank.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bigZbig - fajny artykuł, na prawdę dobra robota. Tylko małe ale link pod IE pomarańczowy DIV w połowie ucieka poza ekran.
Co nie zmienia faktu, że warto znać chociaż podstawy JS ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki TomASS - przyznam sie, ze nie testowalem pod IE. Kwestia poprawienia cssa.
Edit --------------------- Niestety IE6 nie obsługuje pozycjonowania ustalonego (position: fixed). Dlatego dodałem:
Jest to rozwiazanie polowiczne i nie do konca mnie satysfakcynujace. Moze ktos zna jakiegos haka, ktory umozliwilby wypozycjonowanie elementu w centrum okna przegladarki. Ten post edytował bigZbig 27.04.2006, 07:58:54 -------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki bełdzio, ale czytalem juz to co napisal riddle (sam tez juz wczesniej zglebialem temat srodkowania). Niestety w artykule riddle'a nie ma nic na temat pozycjonowania ustalonego.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 22:45 |