![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jest to mój pierwszy post, więc mam nadzieję, że nie zbiczujecie mnie, jeśli przeoczyłem temat, przeszukując forum ![]() Mianowicie stanąłem przed takim problemem: Chciałbym wysyłać za pomocą php maila do ludzi, w którym będzie grafika. Nie chodzi mi tutaj o dodawanie załączników, ale o wyświetlanie zawartość maila w formie np ładnej kolorowej tabeli. Próbowałem to zrobić na zasadzie tagów HTML ale Outlook ich nie interpretuje. A chciałbym, żeby również i klienci poczty ładnie wyświetlały treść maila. Cały system maili mam sprawny oparty na MySQL Tak więc liczę na waszą pomoc. Jakby ktoś nie wiedział o co mi chodzi, to chodzi mi o wygląd maila zwrotnego taki jak np. ma allegro. Dzięki i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zapoznać sie z klasą PHPMailer.
Z jej pomocą bez trudu zrobisz to o co Ci chodzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja dożucę moje pytanko, żeby nie zaśmiecać forum. Jak dodać załączniki i ustawić priorytet wiadomości nie używając klas tylko funkcji mail:
jeżeli się nie da, to możecie dać jakiś namiar do krótkiej klasy (ba znalazłem takie trójplikowe ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja kiedys napisałem coś takiego:
Jest to fragment kodu i stworzony dosyć dawno temu. ogólnie miał on za zadanie wysyłać maile, w których de facto treścią były fotki, ale nie wysyłane jako załącznik a jako treść maila. -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie za info, zabieram się do roboty
![]() Fajne forum ;P |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 13:18 |