![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Naszedł mnie taki pomsył napsiania strony, która była by stronądomową. Tzn ktoś rejestruje sie i dostaje stronę swoją na której poprzez panel dodaje linki, może inne rzeczy i ustawia ją jako strone domową. Taki serwis poswiecony stronom domowym:D Wiem że można w przeglądarce zrobićzakładki itd itd ale można chyba zrobićsobie strone domowa:D a przecież nie klażdy lubi bawić sie w html i samamu robis strone domowa:D i nie każdy umi:) a może już takierie cośistnieje tylko nie wiem? co o ty msądzicie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Istnieje: startowy.pl by Gery.pl
Jeśli ich przebijesz to jesteś dobry ![]() Polecam demo ![]() Ten post edytował TomASS 24.04.2006, 20:55:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum opinie:
Cytat Opinie na temat elementów tworzących php.pl (wortal, forum, wiki)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Opinie -> hydepark
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google oferuje taką stronę, Microsoft, jest Netvibes (IMHO najlepszy), jest wymieniony wcześniej startowy.com (z Polskich). Ameryki tym nie odkryjesz, ale Polski rynek nie jest jeszcze pod tym względem przesycony. Jeśli masz świetnie opanowany JS i AJAX to może wyjść z tego coś ciekawego.
-------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zastanawiałem się nad czyms wiele prostszym niżto co widze na startowy.com
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Suchy @ 2006-04-25 07:06:10) zastanawiałem się nad czyms wiele prostszym niżto co widze na startowy.com ![]() Każdy przeicież sobie dodaje linki do ulubionych...więc, po co? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@miik: Nie kazdy, niektórzy jak im się nudzi robią sobie prosta stronkę w htmlu
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:09 |