![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Lastilka- |
![]()
|
Goście ![]() |
Pytanie pewnie tu dla wszystkich banalne, ale ja niestety dopiero sie zaczynam uczyć, i to grafiki. Chciałabym, żeby na stronie z planem miasta po najechaniu myszką na link oprócz opisu /alt/ pojawiała mi się też miniaturka obrazka. Szukam tego od kilku godzin i mam dość. Znalazłam przykładowy skrypt javy, ale jestem żywym dowodem, że głupkom nie pomogą nawet gotowe i darmowe ..
![]() Idea programowania obiektowego, gdzies u was ładnie opisana, jest oczywiście miła, ale w praktyce najwidoczniej nic z niej nie rozumiem, bo czego bym tu nie wpisała w nazwie albo nazwie pliku, jakich nowych plikow nie natworzyła,i tak wyrzuca mi jako błąd - że taki obiekt nie istnieje. Gdyby ktos mi to mógł wytłumaczyć jak małemu dziecku, to będę bardzo wdzięczna. A to znaleziony przykład:do sekcji head-
i do body- Pytanie zapewne ponizej Waszej godnosci, ale pomocy! |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Pewne efekty daje zmiana polecenia change na getelementbyid,ale nadal wyswietla, ze mam blad w skladni tam, gdzie wczesniej.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, sprawdzałem ten skrypt i działa.
Jesteś pewna, że masz wszystkie potrzebne pliki: image1.gif, image1on.gif, image1off.gif, image2.gif, image2on.gif, image2off.gif ? |
|
|
-Lastilka- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak. Ale dzięki za sprawdzenie.
|
|
|
-Lastilka- |
![]()
|
Goście ![]() |
Przepraszam, jeszcze głupie pytanie - co robisz z tą moją problematyczną składnią?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 05:06 |