![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie dlaczego gdy ładuje pliki przez ten kod to gubi mi się sesja
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na poczatku skryptu powinienes wywolywac session_start()
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze gubi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz czy zmienna sesyjna nie jest nadpisywana w tych includowanych plikach.
Np: jak masz zmienna sesyjna: $_SESSION['id'] a w includowanym pliku masz taką zmienną: $id to wyżej wymieniona sesja może przyjąć wartość tej zmiennej. Zalezy to od wersji php i ustawień serwera. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ale dziwne to jest jakieś... bo mam system logowania
no i jak sie zaloguje to mam dostęp do wszystkich działów ale gubi mi login itp. ![]() a sprawdzałem to raczej się nic nie nadpisuje najchętniej bym wam napisał ten kod ale on jest z płatnego serwisu to nie wiem czy nie złamie jakiś praw... (algorytmy.pl) //EDIT: MAM TAK... zaloguje się i ok... później jak wpisze index.php?page=dupa to wogóle nic nie pokazuje (czyli nie ma sesji) a jak wpisze dupa.php to jest dobrze... dziwne... i nie wiem od czego ![]() Ten post edytował e.Bobi 23.04.2006, 18:08:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 01:59 |