![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , krotki temat , pracuje nad takim porjektem http://clients.demomedia.co.uk/liberty/ i poprostu stanalem nie wiem juz co jest nie tak. W FF i operze wszytko gra a jak zwykle nasz kochany IE powiedzial nie;). Chodzi mi o pezerwe miedzy topem i contentem a menu. Top moze sie chwilke ladowac bo narazie jest jednym duzym obrazkiem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Zmień temat wątku bo poleci na śmietnik
![]() 2. Spróbuj usunąć zbędne Entery badzIEwIE potrafi polecieć na enterach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm :) po mojemu nie w IMG, ale w DIV#logo_div pies pogrzeban. Sproboj do stylu dla DIV#logo dodac line-height:0px; font-size;0; Na 99% pomoże, ale reki sobie nie dam obciac, bo jak bede w razie czego wygladal bez reki? Co najmniej niesymetrycznie. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2004 Skąd: z neostrady Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy już sobie poradziłeś, ale kombinujecie jak koń pod górę.
display:block dla obrazka i po problemie!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 06:29 |