![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2005 Skąd: Śląsk Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie się wyda Wszystkim że temat jest juz wyczerpany, przejżałem forum i znalazłem kilka ciekawych topiców:
<option selected> Przywrócenie wartości pola w form Pobieranie z bazy mysql wartości dla pola select i nawet ambitny bardzo pomysl z wykorzystaniem ajaxa Niestety zasób tej wiedzy nie jest wystarczający aby pomóc mi z moim kłopotem. Posiadam formularz w którym mam kilka pól wyboru i chciał bym aby każde kolejne pole zostało ograniczone przez wczesniejszego selecta, a ponieważ korzystam z takiej oto funkciji sprawdzającej czy dane zostały wprowadzone do formularza nie wiem czy da się to wogóle zrobić tak jak chce... Oto funkcja:
Pod zmiennymi wstawiam konkretne pola z formularza według których chcę dokonać ograniczeń. Oto dwa przykładowe pola formularza wobec których chciał bym zastosować te ograniczenia:
Tabela grupa wygląda tak: ![]() Proszę o pomoc ponieważ nie mam już pomysłów i nie potrafie sam sobie poradzić z tym problemem ![]() Z góry dziękuję ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:54 |