![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2003 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Potrzebuję przekazać wszystkie dane z zapytanie SQL do smarty i tam wyświetlić wszystkie wyniki. Do tej pory robilem to tak.
I w smarty wyciągałem to za pomocą funkcji foreach. W chwili obecnej musiałem zmienić bazę danych na firebird i coś takiego nie jest możliwe. W jaki inny sposób mogę to przekazać i wyciągnąć to w szablonie. Z góry dzięki za pomoc. -------------------- Koko dżambo i do przodu ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja uzywam ADOdb i robie to tak, przykladowo...
plik php
plik tpl
Ten post edytował Sierak 27.04.2006, 12:04:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2003 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety za pomocą zapytania do bazy mySQL wszystko smiga jak i za pomocą moich funkcji lecz z zapytania z bazy Firebird nic nie wyswietla
![]() Narazie mam to wyswietlone w skrypcie php znacznikami HTML ale to bardzo nie eleganckie i praktyczne. Może jakiś inny sposób żeby ujazmić tą bazę. -------------------- Koko dżambo i do przodu ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:00 |