![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie moge osiagnac celu, poniewaz na FF nie jest tak jak na IE (Prawidlowo powinno byc jak na IE) Jak to osiagnac? -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Do #bottom dodaj styl: clear:both;
2. Pod #menu dodaj: gdzie Kod br.clr { clear:both; } czyli to będzie tak: -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem troche innego sortu lecz pasujący do tematu Mam taki oto kod I teraz moje pytanie - czy da sie zrobie tak aby div #menu byl na samym dole diva #container niealezenie od tresci zawartej w containerze - czy to bedzie pusta czy tez bedzie duzo tekstu ? -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na razie przychodzi mi do głowy tylko użycie pozycjonowania absolutnego.
Wtedy trzeba zmienić sposób centrowania diva #menu. Kod #container
{ height:170px; width:300px; position:absolute; } #menu { width:250px; position:absolute; bottom:0; left:50%; margin-left:-125px; height:32px; } -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 11:35 |