![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie banalny problem ale dopiero zaczynam i niewiele jeszcze wiem prosze o jakies wskazowki..jak zmodyfikowac ponizszy projekt aby wyniki mnozenia wyswietlaly sie w tabeli oboj naglowkow..chyba,ze ktos moze bedzie chetny do pomocy i napisze mi jak zminic ja i uzyc tablicy array...bo tak dokladnie brzmialo zadanie!!wiem,ze pewnie znajda sie tacy ktorzy zaczna mnie krytykowac za brak wiedzy ale licze,ze znajdzie sie ktos kto cokolwiek napisze...sensownego i pomocnego oczywiscie
![]() z gory dzieki za odpowiedz..
![]() poprawiam --- nospor |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 7 Dołączył: 23.12.2005 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dolorex @ 2006-04-18 21:17:17) pewnie banalny problem ale dopiero zaczynam i niewiele jeszcze wiem prosze o jakies wskazowki..jak zmodyfikowac ponizszy projekt aby wyniki mnozenia wyswietlaly sie w tabeli oboj naglowkow..chyba,ze ktos moze bedzie chetny do pomocy i napisze mi jak zminic ja i uzyc tablicy array...bo tak dokladnie brzmialo zadanie!!wiem,ze pewnie znajda sie tacy ktorzy zaczna mnie krytykowac za brak wiedzy ale licze,ze znajdzie sie ktos kto cokolwiek napisze...sensownego i pomocnego oczywiscie ![]() z gory dzieki za odpowiedz.. Musisz wrzucic znaczniki w cialo petli. Powinno to wyglada mniej wiecej tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2005 Skąd: Podczerwone Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(alex19 @ 2006-04-19 02:02:35)
Zamiast tego lepiej wpisać:
(były wymieszane kody html, a i <Font> wychodzi z uzycia i lepiej stosować style) -------------------- Podhale naprawa komputerów, strony WWW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
To się raczej na Przedszkole nadaje niż na php
Przenoszę -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 7 Dołączył: 23.12.2005 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Rzast @ 2006-04-20 09:03:31) Zamiast tego lepiej wpisać:
(były wymieszane kody html, a i <Font> wychodzi z uzycia i lepiej stosować style) Oczywiscie, ale juz nie chcialem mieszac za bardzo tylko pokazac czlowiekowi jak to ma wygladac wg jego "projektu" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:11 |