![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 1 Dołączył: 15.11.2004 Skąd: Mikołów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dostałem odpowiedź z firmy (pewnej), iż uzyskanie tego certyfikatu ("Oracle Database 10g Administrator Certified Professional") jest potrzebne do ubiegania się o stanowisko "Instruktor Technologii Oracle - Programista / Administrator". Czy ktoś z Was go ma? Możecie mi coś powiedzieć o tym szkoleniu? To dla mnie bardzo ważne. Z góry wielkie dzięki! --- edit --- Gdzie na stronie Oracle mogę znaleźć informację o egzaminach na certyfikat OCP? Gubię się w tym ogromie informacji ![]() Ten post edytował Blackhole 20.04.2006, 10:17:50 -------------------- Ściskam prawicę...
Jacek http://doscniewoli.pl/ - wszyscy jesteśmy niewolnikami bankierów! http://jezusimarlena.ovh.org/ YouTube - Egzorcyzmy Anneliese Michel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 6 Dołączył: 14.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jelsi uwazasz ze znasz oracle to sciagasz cos co sie nazywa oracle tesking i rozpierdzielasz pare setek pytanek. jak ci nei przyprawily trudnosci idziesz na egzam. teskingi wypozycza biblioteka emule
![]() \ No i stalo sie za ta odpowiedz dostalem warninga - najpierw null sie przy.....czepil ze mam nie hallo awatara a teraz jeszcze ze 'rozpierdzielasz' jest nie kulturalnym slowem. "na forum obowiazuje kulturalne slownictwo " - jak nic null musi robic drugi kierunek na polonistyce, dobrze ze napisal tylko kulturalne a nie odpowiednio piekne albo ze odpowiedzi trzaskamy ( to chyba mieszczace sie w ramach Null-etyki slowo) rymem. Wiec wybacz nie wskaze Ci odpowiedniego linku ale nie wiem czy obecna tutaj kultura pozwala na udostepnianie linkow do innych stron. za umiesczenie np takiego linku: ype=3&p_org_id=10&lang=PL' target='_blank moglbym zostac znow napomniany Ten post edytował Method 26.04.2006, 10:17:37 -------------------- "zycia nie mierzy sie liczba oddechow,
ale liczba chwil, ktore zapieraja dech w piersi" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:43 |