![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, problem otoz nastepujacy kiedy odpali sie ten skrypt wyskakuje blad: Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in /home/goped/.homepage/konta/adm.php on line 43 linia 43 to jest ostatnie else. kiedy sie usunie ten kawalek to zawsze wyswietlane jest "zmiana hasla" czy dam jakiekolwiek id czy nie. moze ktos wie co to jest i co na to poradzic, thx za cokolwiek wskazujacego droge ![]() -------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj usunąć ten średnik
A jak to nie po może to policz ilość otwartych i zamkniętych klamerek czy się zgadzają bo dałeś nie powcinany kod to mi sie nie chce liczyć. -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak chodzi o ten średnik w 39 lini.
Kuziu ubiegłeś mnie :] -------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
thx panowie :] a tak w ogole, moglibyscie mi powiedziec czy dobre jest rozwiazanie tej strony, z tym sprawdzaniem zalogowania a pozniej z elseif'ami. bede bardzo wdzieczny.
-------------------- www.motorower.com.pl - kup sobie cos :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 28.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:43 |