![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam chciałbym wam dac do oceny projekcik strony gimnazjalnej
http://sancenter.livenet.pl/prace/www/jedynka.png Założenia strona oryginalna, ciepła, przejrzysta oraz prosta Ten post edytował 11111 17.04.2006, 18:38:58 -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ulica Cmentarna...? Buahaha ;-)
Bardzo mi się podoba. Cytat Założenia strona oryginalna, ciepła, przejrzysta oraz prosta Przejrzysta, ciepła. Prosta ;-) 9/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Fajnie
![]() ulica przy której jest ta szkoła prowadzi do cmentarza stąd Cmentarna ![]() -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to macie widoki na przyszlosc z windowsow szkolnych
![]() design fajny choc wygladz krawedzie... -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmien kobitki na bardziej zywe
![]() ja w 1999 (www.zst.bytom.pl) roku kiedy robilem strone dla swojego technikum uzylem czegos takiego : ![]() Ten post edytował Bastion 17.04.2006, 19:58:11 -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Ok poszukam jakiś żywych:d
-------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Już są zmienione
![]() Zrobiłem jeszcze pare korekt praktycznych jak usunięcie gradientu w menu żeby w html'u obrazków nie było tylko podswietlane bloki -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nawet chociaż kolory bym zmienil na jakieś żywe, ale nie dające po gałach.
PS. Każdy Twój projekt jest robiony strasznie sztampowo ta sama czcionka ten sam układ itp. Dlaczego ? /edit no kolory widze poprawiles ![]() Ten post edytował sinq 17.04.2006, 20:48:33 -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem za pomysłem Bastion'a szczególnie fotka numer dwa
![]() ![]() Ładnie, przejrzyście podoba mi się. ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
ooooooo wiele lepiej
![]() -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie to te ludziki są z innej bajki, dałbym może kogoś z tej szkoły
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedna z najlepszych stron dla szkoly jakie widzialem do tej pory
![]() Co mi sie nie podoba to za mala czcionka w menu/za duze "buttony" (do wyboru ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona ładna ale hm........... coś mi pachnie szablonem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
noi ten top pasuje bardziej do jakiejs prywatnej szkoly jezykow obcych... takie wrazenie
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokładnie top, a raczej te ludziki są plastikowe/sztuczne takie
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[logo] -/- = nie widzie logo
[design] 10/10 = wyszysto ładnie zrobione i kolory fajnie dobrane - tak trzymaj [funkcjonalosc] -/- = brak [kod] -/- = brak [suma] 10/10 = na prawde jest się czym pochwalić ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o stylistykę, grafikę i design, to podoba mi się - są bardzo dobre, a strona prezentuje całkiem niezły poziom
![]() Tylko wydaje mi się, że czcionka w menu, pomimo tego, że jest ładna, może być trudna w odczytaniu przez niektóre osoby, ale to moja subiektywna opinia. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
design napewno nie jest oryginalny. zauwarz ze masz układ top / z lewej menu / po prawej tresc. co do kolorów... te na Twojej stronie są trochę 'plastikowe'. nie podoba mi sie typografia w topie. 'w rybniku' jest nie proporcjonalnie dobrane. podoba mi sie jednak pattern w tle strony (po bokach). Strona jest prosta ... ale czy nie wydaje Ci sie ze za prosta? Niby w porządku, ale oko nie ma sie na czym zatrzymać. Tak trochę pusto.
No, to tyle odemnie. generalnie ocena 5/10. Ale idzie w dobrą stronę |
|
|
![]()
|
|
spenalzo nie korzystam z innych szablonów.
Jak ci pachnie szablonem to tylko moim Jak nie wierzysz to se poszukaj na necie.. czy ja wiem czy znajdziesz ![]() Prostota= robiłem to na szybko więc nie było czasu na dokładne obmyslenie tego wszystkiego. Przecież to strona dla szkoły na tle tych innych stron i tak mysle, że się prezentuje przyzwoicie Ten post edytował 11111 18.04.2006, 08:36:26 -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:44 |