![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam mały problemik, otuż mam strone index.html (szablon z menu) a zawartość strony ładuje przy pomocy:
no i strone wyświetlam za pomocą linku np: i teraz na stronie o mnie chce zrobic podstrone i chciałbym ja przełączać w ten sposób co trzeba zrobić żeby tak działało jaki kod ma być?? i co zapisać w pliku index.php katalogu pobierz?? Bardzo proszę o pomoc kogoś kto będzioe potrafił mi pomuc. Ten post edytował astt 15.04.2006, 22:51:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Dodaj do miejsc w których masz nazwy jaką przyjmuje zmienna _GET['go'] cudzysłowia, ponieważ taki zapis może też oznaczać definicję stałej, której zapewne nie masz zadeklarowanej. Zobacz jak jaki błąd będzie po wyświetlaniu wszystkich błędów ( error_reporting = "E_ALL" ).
Źle
Dobrze
2. W miejscu w których zostaje zaincludowana strona o Tobie daj konstrukcje warunkową bądź kolejnego switch" title="Zobacz w manualu php" target="_manual'a.
3. Cytat Bardzo proszę o pomoc kogoś kto będzioe potrafił mi pomóc. Cytat Witam serdecznie mam mały problemik, otóż mam strone index.html (szablon z menu) a zawartość strony ładuje przy pomocy: Pozdrawiam! ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek radze poczytac załkowicie o php bo widze że dopiero zaczynasz i spodaobałci sie styl adresu
![]() ![]() -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:46 |