![]() |
![]() |
-hubcio- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam taki pewnei glupi problem
czy funkcja opendir() moze jako swo argument miec bezwzgledny adres? chodzi o to ze jako podaje jakis adres http://xxxxxx/xxxx i wtedy orzymuje taki blad: Cytat Warning: opendir(http://xxxxx/xxxxx/): failed to open dir: not implemented in /xxxxx/xxx/xxxxxx/galerie.php on line 31 a jak podam wzgledny adres typu coststam/costam/ to wszystko gra dodam ze mam konto na k9.pl (jesli to cos znaczy). pisze dlatego ze mam stronke ze zdjeciami z roznych wyjsc ze znajomkami i chcialem zeby stronka pobierala katalogi ze zdjeciami z roznych serwerow bo na jednym juz sie nie miesci. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakby to było możliwe to chętnie bym sobie zobaczył co na serwerach ma np. interia.pl
![]() Chyba jedyne rozwiązanie to pobieranie nazw za pomocą protokołu ftp.. ![]() Ten post edytował strife 15.04.2006, 16:11:38 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-hubcio- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(strife @ 2006-04-15 15:08:10) Jakby to było możliwe to chętnie bym sobie zobaczył co na serwerach ma np. interia.pl ![]() Chyba jedyne rozwiązanie to pobieranie nazw za pomocą protokołu ftp.. ![]() tak przypuszczałem ze to o to chodzi ![]() a jak mozna to obejsc, wspomniales cos o ftp... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(hubcio @ 2006-04-15 16:19:44) a jak mozna to obejsc, wspomniales cos o ftp... FTP nie jest obejściem tylko rozwiązaniem w przypadku, jeśli miałbyś konto FTP (login, hasło, adres hosta). Nie jest to obejście w tej sytuacji. Tutaj masz dokumentację FTP w php |
|
|
-hubcio- |
![]()
|
Goście ![]() |
wielkie dzieki, wlasnei o tym czytalem,
dzieki za rady, mysle ze dam sobie rade ![]() wroce tu jak bede sie przesiadal z .txt na MySQL ;P pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 12:09 |