![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
StartAuto.pl - Auto giełda samochodowa. Strona powsała miesiąc temu więc nie ma jeszcze zbyt wielu ogłoszeń. Bardzo proszę o ocenę.
![]() -------------------- www.startauto.pl - Auto giełda
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się wygląd strony. A kod źródłowy jest według mnie do przepisania, ( tabele ). co ostatecznie daje 388 błędów w walidacji.
Zamiast tego powinna wyświetlać się strona, że podany adres jest błędy, a teraz wyświetla się pusty opis produktu. Strona wymaga kilku poprawek, ale generalnie pomysł dobry, czekam na dalszy rozwój ![]() Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[pomysł] 8/10 = ale czy ma szanse z Allegro i Giełdą Samochodową ?
[logo] 4/10 = jak dla mnie mało kolorowe i wyraziste [design] 6/10 = przejżysty, nie razi w oko [funkcjonalnosc] 8/10 = podoba mi sie - można łatwo się poruszać po stronie, nie za dużo/ nie za mało informacji [kod] 2/10 = chyba sam wiesz, że nie za bardzo jest kodowanie: Nie mogłeś takiego czegoś: Wrzucić do CSS? TABELKI...bleee ![]() Czy linii zaczynająca się od:
Nie jest troszkę za długa? Pod operą klinij sobie np. na Volkswagen - zobacz co się dzieje z nazwami samochodów. [suma] 5/10 Ten post edytował TomASS 15.04.2006, 07:50:08 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat pomysł] 8/10 Takich serwisów w sieci jest conajmniej 10 (mówię tylko w Polsce). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To brzmiało tak:
Cytat [pomysł] 8/10 = ale czy ma szanse z Allegro i Giełdą Samochodową ? A tutaj jak widziałem jest sporo ofert - działa, czyli pomysł dobry ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje wszystkim za uwagi. Jeszcze musze troche popracować nad stronką:]
-------------------- www.startauto.pl - Auto giełda
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika jest fajna - prosta, przejrzysta a jednocześnie nie męczy specjalnie
![]() Uwagi: * powinieneś dodać wiecej sposobów definiowania kryteriów wyszukiwania, np. w formie checkboxow - bo nie da sie teraz wyszukać (jednocześnie) aut osobowych i dostawczych sprzedawanych przez osoby prywatne, komis i dilerów z województw wielkopolskiego i kujawsko-pomorskiego ![]() * przy nazwach marek po prawej stronie w nawiasie mogłaby być podana ilość ofert (żeby nie klikać po pustych kategoriach) * "Zapomniane hasło" -- http://www.startauto.pl/index.php?str=8 -- ke? Na jaki adres zostało wysłane hasło, skoro nie byłem zalogowany bo zapomniałem hasła? ![]() * Rejestracja powinna odbywać sie PRZED formularzem zamieszczenia ogłoszenia - mi by sie odechciało wypełniać kilka razy ten sam formularz z powodu tego, ze nigdzie nie zostało napisane, że zostane zarejestrowany. Btw, jeżeli chcesz zobaczyć jak dla mnie wyglada ideał strony wyszukiwania to zerknij na http://www.automix.pl/szukaj/sprawne.html -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[ot]
ERROR: link is not clickable! Może podałbyś mi link do serwisu? Chyba nie myślisz, że wpiszę go sam? [/ot] -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[ot]
A kto mówił, że masz przepisywać? ctrl + c, ctrl + v. SPECJALNIE DLA CIEBIE: http://startauto.pl/ [/ot] |
|
|
![]()
|
|
Cytat(spenalzo @ 2006-04-17 20:59:29) * Rejestracja powinna odbywać sie PRZED formularzem zamieszczenia ogłoszenia - mi by sie odechciało wypełniać kilka razy ten sam formularz z powodu tego, ze nigdzie nie zostało napisane, że zostane zarejestrowany. Jeżeli dodasz pierwsze ogłoszenie, pokaże sie informacja że aby dodawać kolejne należy się zalogować w serwisie i że został wysłany mail z hasłem, i w mailu wszystko jest dokładnie napisane. Wiec myśle że nie powinno być problemu. A co do wyszukiwania, to masz racje. Bedę musiał to porawić, chociaż z drugiej strony, zbyt rozbudowane wyszukiwanie może być nieczytelne i może zniechęcić do wyszukiwania. Ale dzieki za cenne uwagi:) -------------------- www.startauto.pl - Auto giełda
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:02 |