![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Wiem juz z roznych opin ze strony ramkowe sa nieprofesjonale, mimo to mam pytanie co do ramek. Jak otworzyc link w ramce B tak aby ramka nadrzedna (A) odswiezyla sie. Chodzi mi o to zeby przy wywolywaniu roznych linkow w ramce B wczytywac jeszcze raz ramke A(nadrzedna) Moze ktos pomorze. Dzieki i pozdrawiam. GM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da akcję na ramkę nadrzędną A jeśłi chcesz odświeżyć całość możesz dać
To oczywiscie w tagu <a ...> -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo nazywasz ramke
<frame name="lol" src="..."> <frame name="cosik" src="..."> i pozniej w odnosniku dajesz < a href="....." target="NazwaRamki"> np: <a href="..." target="lol"> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
tak ale te ramki znajduja sie w RAMCE GŁÓWNEJ ktora wlasnie chce wczytac jeszcze raz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam za przyglupawe zglaszanie tematu do moderatorow przez autora.
Nastepne zalozenia tematow o tym samym sa rowne ostrzezeniom. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:26 |